Eczacılar Odası'nın yeni başkanı Tüfekçi oldu;

Eczacılar Odası'nın yeni başkanı Tüfekçi oldu

26. Bölge Kastamonu- Çankırı- Karabük Eczacılar Odası Başkanı İhsan Orkun Yılmaz'ın Türk Eczacılar Birliği'nin 43. Olağan Kongresinde ikinci başkan olarak seçilmesinin ardından başkanlığa Şule Tüfekçi seçildi....

Türk Eczacılar Birliği'nde ikinci başkan olarak görev yapacak olmasından dolayı Kastamonu Eczacılar Odası Başkanlığı düşen  İhsan Orkun Yılmaz'ın ardından Kastamonu Eczacılar Odası yönetim kurulu toplandı ve oda başkanlığına  Ecz. Şule Tüfekçi, Genel Sekreterliği Aytaç Korhan Özcan ve Oda Saymanlığına ise Mehmet  Uğur Alp getirildi.

2009 yılından bu yana 26. Bölge Kastamonu Eczacılar Odası yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Tüfekçi kimdir?

1975 yılında İzmir'de doğan Tüfekçi, İlk ve orta öğrenimimi Taşköprü’de tamamlayarak,  1992 yılında Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesinden mezun oldu. 1996 yılı Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra 1997 yılında Taşköprü’de Tokatlıoğlu Eczanesini açan Tüfekçi, eczanesini 2006 yılında Kastamonu'ya taşıdı ve 2009 yılından bu tarafa Kastamonu Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyordu. Tüfekçi, evli ve bir çocuk annesi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum