Eriş; "Bizim için galibiyet emaneti geri almaktı";

Eriş; "Bizim için galibiyet emaneti geri almaktı"

Amedspor ile karşılaşmasında, tarihi zafer kazanan GMG Kastamonuspor'un teknik direktörü Levent Eriş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda liderlik değerlendirmesi yaptı. Eriş açıklamasında; "Bizim için alınacak galibiyet, verdiğimiz emaneti geri almaktı" ifadelerine yer verdi....

"YİNE ORTAYA BÜYÜK BİR KALİTE KOYDULAR"

Teknik Direktör Levent Eriş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Daha öncede ifade ettiğim gibi kazanılacak veya kaybedilecek sadece 3 puan diye söylemiştim. Bizim adımıza alınacak galibiyet, verdiğimiz emaneti geri almak adına olacaktı. Bunu da başardıkları için çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum.Yine ortaya büyük bir kalite koydular. Onlarla gurur duyuyorum. Maç kritiğine gelince; oyunun mutlak hakimi olan taraf olmamızdan dolayı oyun ritmi, pas ve pozisyon üstünlüğü tamamen bizim inisiyatifimizdeydi. Sonucunda bu şekilde gerçekleşmesi hiçte tesadüf olmayacaktı. Ligin devre arasına 3 maç kaldı. Rakiplerimizin kendi aralarında oynayacak olması ligin ilk devresini düşündüğümüz seviyede bitireceğimizi umut ediyorum."

ERİŞ'TEN, AMED TARAFTARINA TEŞEKKÜR

Eriş devamında; "Bu arada tüm samimiyetimle söylüyorum, Amed taraftarına bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten, sadece kendi takımlarına destek verip bizlere hiç bir söz ve eylemde bulunmadıkları için, kendi ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum