İbrahim Demir'in adaylığı netleşiyor;

İbrahim Demir'in adaylığı netleşiyor

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde, bugün yapılacak olan Yeniden Refah Partisi  Aday Tanıtım Toplantısında, Tosya Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir'in açıklanması bekleniyor....

Geçtiğimiz aylarda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Tosya ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirmiş, burada en çok oy oranını aldığı Tosya halkına hitap etmişti.  Genel seçimlerde, Tosya'dan en çok oy oranını alan Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Belediyeciliği için kolları sıvadı.

Henüz başvurusunu yapmadığı öğrenilen İbrahim Demir Genel Merkez'den Tosya Belediye Başkanlığı aday adaylığı için çağırıldığı öğrenildi. Saat 14.00'te Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 'Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'ndan sonra aday olarak çıkarılacağı belirtildi.

Saat 14.00 itibariyle Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir'in Tosya Belediye Başkanlığı aday adaylığı resmiyet kazanacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum