“Bütün dünyayı kadın eli değmiş gibi güzelleştirmeden pes etmeyeceğiz”;

“Bütün dünyayı kadın eli değmiş gibi güzelleştirmeden pes etmeyeceğiz”

Girişimcilikleriyle ön plana çıkan Kastamonu Sanat İşleyen Eller Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Başkanı Serpil Durgut, Dünya Kadın Girişimciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı....

Durgut zorlu yollardan geçtiklerini, türlü kasislerde duraksadıklarını ancak hiç yılmadıklarını ifade ederek;“Bütün dünyayı kadın eli değmiş gibi güzelleştirmeden pes etmeyeceğiz” dedi.

DURGUT; “SEVGİYLE YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞİMİZ VAR”

Kooperatif Başkanı Serpil Durgut, Dünya Kadın Girişimciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu olarak öncelikle çok değerli üyelerimizin ve tüm dünyadaki girişimci olan ve bu ruhu taşıyan bütün kadınlarımızın gününü cân-ı gönülden kutluyoruz. Girişimci kadınlar olarak değerli hocalarımız Kastamonu'da bilhassa sanat dalında bir hayli emek vererek köklü el sanatlarımız için büyük bir çaba göstermektedir. Yaratanın türlü nimetlerle donatıp, yarattığı kadının dünyasına ve ruhuna bir nebze ışık olmak niyetiyle yola çıktık ve Kastamonu Sanatı hayata geçirdik. Zorlu yollardan geçtik, türlü kasislerde duraksadık fakat hiç yılmadık. Yolu doğru olanın, yükü ağır olurmuş. Önümüze çıkan her engeli, olmamış insanları, yüreğimizde ki umut ve sevgiyle aştık. Biliyoruz yol daha uzun. Sevgiyle yapacağımız çok işimiz var. Bütün dünyayı kadın eli değmiş gibi güzelleştirmeden pes etmeyeceğiz. Ve sen canım kadın. Her şartta ve koşulda yanındayız. Eline aldığın iğneyle sevgini, aşkını, hasretini ilmek ilmek işlerken şahitlik edeceğiz. Nereye varmak istiyorsan yoluna yoldaş olacağız. Motif motif güzelleştireceğiz dört bir yanı. Birlikte ve hep el ele olacağız. İnancımız diri, solumuz sevgi dolu, vicdanımız rahat, birlikteliğimiz sonsuz olsun. Kapımız ve gönlümüz her daim açıktır.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum