Orkun Yılmaz mazbatasını aldı;

Orkun Yılmaz mazbatasını aldı

Türk Eczacıları Birliği'nin 43. Olağan Büyük Kongresi 11-14 Kasım 2021 tarihlerinde Ankara'da gerçekleşti. 26’ncı Bölge Kastamonu Eczacılar Odası Bakanı Eczacı Orkun Yılmaz, Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti 2’nci Başkanı oldu....

Kongrede, merkez organlarının seçimi ile göreve gelen 43’ncü Dönem Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu, Divan Başkanı Ecz. M.Şerif Boyacı, Divan Başkan Vekili Ecz.M. Salih Tangör, Yazman Ecz. Tülay Işık, Yazman Ecz.Pervin Bulut ve Yazman Ecz.Özgül Dündar Berk’den oluşan divan başkanlığının katılımı ile gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev dağılımını oluşturdu. 43. Dönem Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu'nun görev dağılımı şu şekilde: “Merkez Heyeti Başkanı Ecz.Arman Üney, 2’nci Başkan Ecz. İhsan Orkun Yılmaz, Genel SekreterEcz.Saygın Garğın, SaymanUzm.Ecz.Tahir Özelçi, Merkez Heyeti Üyeleri; Ecz. Ali Erdem, Ecz. Osman Özdemir, Ecz.Uğur Elik, Ecz.Cenk Kes, Ecz.Fehmi Onur Özgüven, Ecz.Birgül Nasırlıoğlu Kara, Prof.Dr. İsmail Tayfun Uzbay. Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.Oğuzhan Ulutaş,Denetleme Kurulu Üyeleri; Ecz.Zeynep Sönmez, Ecz.Ümit Kayaalp.”

YILMAZ;  " DAHA İYİSİ VE GÜZELİ İÇİN BÜYÜK ŞEVKLE ÇALIŞACAĞIZ”

Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti İkinci Başkanı olan 26’ncı Bölge Kastamonu Eczacılar Odası Başkanı Orkun Yılmaz, mazbatasını aldığını belirterek,“43’ncü Olağan Büyük Kongre Divanımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu üyeleri olarak mazbatalarımızı teslim aldık. Üstlenmiş oldukları sorumluluk ve başarılı yönetimleri için Kongre Divan Başkanımız Eczacı Şerif Boyacı ve Başkanvekilimiz Eczacı Salih Tangör başta olmak üzere Divan Üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Tüm Kurullarımız,tümBölge Eczacı Odalarımız ve meslektaşlarımızla birlikte yeni dönemde daha iyisi ve daha güzeli için büyük bir şevkle çalışacağız” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum