Turizmin kalbinde domuzlar geziyor!;

Turizmin kalbinde domuzlar geziyor!

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da akıl almaz olay, görenleri hayrete düşürdü. Kastamonu'dan Bodrum'a tatile giden vatandaşların konakladıkları sitenin bahçesinde gezen büyük domuzlar, görenleri hayrete düşürdü. Uzun süredir bu civarda dolaştıkları da belirtilen domuzlar için vatandaşlar, hem sağlık hem de turizmi zedeleyebilecek olan bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını istiyor....

Kastamonu'dan Bodrum'a tatile giden bir ailenin karşılaştığı durum hayrete düşürdü.  Vatandaşlar, Bodrum'da konakladıkları lüks bir sitenin içersinde gündüz vakti domuzların gezindiği anı, kameraya aldı. Söz konusu görüntüler pes dedirtti.

"MAALESEF HİÇBİR TEDBİR ALINMAMIŞ"

Türkiye'de turizmin göz bebeği olan ve yerli yabancı turistlerin akın ettiği Bodrum'da bu manzaralar hayrete düşürdü. Domuzların kaydını alan vatandaşlar söz konusu durum için; "Bu gerçekten olacak şey değil. Ülkemiz turizminin gözbebeği Bodrum'da (Turgutreis) lüks bir sitenin içi burası ve bu görüntüyü evlerinde misafir olduğumuz kuzenimle, güpegündüz çektik.  Bodrum gibi bir yerde bir domuzun güpegündüz buralara kadar gelmesine panik oldum, şaşırdım. Bir şeyler yapmamız lazım, oldukça da büyük. Domuzlar bir süredir Bodrum'un farklı yerlerinde de kol geziyormuş ama maalesef hiçbir tedbir alınmamış. Hem turizm, hem insan sağlığı açısından bir çözüm bulunur" dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum