Çılgın kurye düğüne damga vurdu! [VİDEO HABER];

Çılgın kurye düğüne damga vurdu! [VİDEO HABER]

......

Kastamonu’da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen düğünde kask ve motosiklet pantolonuyla salona giren damadın arkadaşı; düğüne damga vurdu. Yüzbinlerce kez izlenilen video, sosyal medyada gündem oldu…

Benlioğlu ve Çokcanoğlu ailelerinin mutlu gününde; aynı zamanda dükkan komşuları olan arkadaşının düğününe paket atarken ara ara uğrayan Furkan Fındıklı, düğündeki oynama tarzıyla adından söz ettirdi.

Aynı zamanda üniversite öğrencisi olan ve boş vakitlerinde ailesinin İsfendiyarbey Mahallesi’nde bulunan Komagene Çiğköfte dükkânında çalışan Furkan Fındıklı; arkadaşı Burak Benlioğlu’nun düğününde oynamasıyla tüm salonun ilgisini çekti.

Kafasındaki kaskı ve motosiklet montuna rağmen kıvrak hareketleriyle düğüne neşe katan Furkan’ın sosyal medyada paylaşılan videoları da yüzbinlerce kez izlendi.  Düğünde eserlerini seslendiren müzisyen Mehmet Ali Canbaz da sık sık Furkan’a seslenerek; oynama tarzını tebrik etti.

Hem damadın kınasında hem de düğün salonunda paket attığı esnada bulduğu vakitleri değerlendiren Furkan, ‘’Dükkanımız çok yoğundu, ama arkadaşımız da bizim için değerliydi. Hem dükkan komşumuz hem de yıllardır tanıdığımız, sevdiğimiz bir insan. İşimi de aksatmadım, eğlenceden de kaçmadım, güzel bir anı oldu’’ dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum