Ada-mar AVM dualar ile açıldı.;

Ada-mar AVM dualar ile açıldı.

Kastamonu Kuzeykent bölgesinde yer alan Ada-marAvm bugün açıldı. Açılışa Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, MHP İl Başkanı Emin Çınar, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, MHP MYK Üyesi Aydın ve çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesiminin ardından Ada-mar alışverişe açıldı....

VİDİNLİOĞLU,“İŞ YERLERİNİN AÇILMASI SEVİNDİRİYOR”

Ada-mar market açılış konuşmasını yapan Başkan Vidinlioğlu; “Sağlıkta yaşadığımız uzun sıkıntılı bir süreçten sonra yavaş yavaş piyasalar açılmaya başladı. Tünelin ucu göründü diye umut ediyoruz. Maske ve mesafeyi koruyarak hayatımızı devam ettiriyoruz. Cuma günü itibari ile birkaç tane iş yeri açılışı var bunlar iyiye işaret. Esnaflarımız 1 buçuk senedir çok ciddi sıkıntılar yaşadılar. Millet olarak sıkıntılı bir süreçten geçtik. İş yerlerinin açılması sevindiriyor. İstihdam artırması yönünde, gençlerimize iş kapısı oluyor, ekmek kapısı oluyor. İş yerlerinin açılması şehrimiz adına çok sevindirici. İşletmemiz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah daha sıkıntısız daha sağlıklı günlerde nice açılışlarda birlikte oluruz” dedi.

BEKTAŞ,“İNSANLAR BÜTÇESİNE UYGUN ÜRÜN BULABİLECEK”

Market açılışında duygu ve düşüncelerini aktaran Ada-mar market işletmecisi Çetin Bektaş; “Tezcan Nizam beyle beraber iki ortak marketi açtık. Şuanda 22 kişi çalışanımız var. Kastamonu’ya düzgün ürün, düzgün markaların satışını yapacağız. Her insanın istediği her ürüne uygun ve kaliteli şekilde ulaşa bileceği bir market açtık. Marka ürün isteyen müşteri marka ürün kendi bütçesine göre almak isteyen insanlar bütçesine uygun ürün bulabilecek. Kuzeykent’te bulunduğumuz bölgede market eksikliğinin olduğunu düşünerek Ada-mar’ı açmaya karar verdik. Gıda sektörünün içerisinde 24 yılımız var hizmet vermeye devam edeceğiz. Ada-mar market Kastamonu’muza hayırlı olsun” diye konuştu. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum