"Şehit ailelerimizin yanındayız";

"Şehit ailelerimizin yanındayız"

AK Parti Taşköprü ilçe Başkanı Hüseyin Erol, önceki gün Bingöl’de yaşanan ve bir şehit yakınına İYİ Partili Lütfi Türkkan’ın küfretmesi ile sonuçlanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu...

AK Parti Taşköprü ilçe Başkanı Hüseyin Erol, önceki gün Bingöl’de yaşanan ve bir şehit yakınına İYİ Partili Lütfi Türkkan’ın küfretmesi ile sonuçlanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

İlçe Başkanı Erol açıklamasında, şu ifadeleri kullandı: "Önceki gün Bingöl ilimizde yaşanan ve şiddetle kınadığımız olay karşısında Şehit ailelerimizin dün olduğu gibi bu gün ve yarında yanında olmaya devam edeceğiz. İYİ Parti Milletvekili Lütfi Türkkan, Önceki gün Bingöl ilimizde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösteren Şehit yakını Tahir Gümren’i önce Akşener’in yanından uzaklaştırmak için kolunun altına almış ve daha sonra şehit yakının tepkisinin devam etmesi üzerine Şehit Yakını Tahir Gümren’e küfür etmişti. Şahsım ve AK Parti İlçe Teşkilatı olarak İYİ Partili Lütfi Türkkan’ı şiddetle kınıyoruz. Hiç bir şey olmamışça sessizliğe bürünen partileri ve Temsilcilerini konu üzerine bir şeyler söylemeye davet ediyoruz."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum