KÜDEF’ten 2 büyük proje...;

KÜDEF’ten 2 büyük proje...

KÜDEF Genel Başkanı hemşehrimiz Eyüp Sabri Atay, iki büyük projeyi yakın zamanda hayatta geçirmeye hazırlanıyor....

İstanbul Küçükçekmece Dernekler Federasyonu (KÜDEF) Genel Başkanı hemşehrimiz Eyüp Sabri Atay, iki büyük projeyi yakın zamanda hayatta geçirmeye hazırlanıyor. Kent Müzesi ve Fidan Dikimi Projeleri kapsamında KÜDEF yönetimi tarafından bir dizi ziyaretler yapılarak gündeme alınan projeler konusunda istişare yapılıyor.

KÜDEF Başkanı Eyüp Sabri Atay ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerinde dile getirdiği ilk proje kapsamında İlk proje okul, cami ve hastane bahçelerine fidan dikimi yapılacak. Bunların yanı sıra fidan dikimine uygun olan ve Küçükçekmece Kaymakamlığı, kurum amirleri ve yerel yönetimin uygun gördüğü alanlara fidan dikerek ilçenin yeşillenmesine, doğal güzelliklere katkı sağlanmasına, kişilerin adlarının yaşatılmasına öncülük edilecek.

Federasyon Başkanı Atay: "Fidan dikimini teşvik amacıyla; Kızılay’a kan bağışlayanlara, yeni doğan bebeklere, vefat edenlere, emekli olanlara, derece almış öğrencilere, Küçükçekmece’de görev yapmış başarılı bürokrat, yönetici ve siyasilere olmak üzere pek çok sebep bulunarak Küçükçekmecemizi fidanlarla buluşturacağız. Bu yıl bu projeyi 2023’te 2023 fidan dikimi ile hayata geçireceğiz" dedi. 





Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum