"Başarılı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz";

"Başarılı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz"

DHMİ Kastamonu Havalimanı Müdürü Taylan Öncel, Kastamonu Havalimanında yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Öncel açıklamasında; "Başta CAT II ve Apron Genişletme Projesi olmak üzere bir çok projeyi başlatmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi....

Kastamonu Havalimanı son zamanlardaki atılımlarıyla adından sıklıkla söz ettiriyor. CAT II ve Apron genişletmesinin yanı sıra Türk Hava Yolları'nın akşam seferleri de gerçekleştiriyor olması ayrıca Pegasus ve Anadolu Jet firmasının uçaklarının da Kastamonu'ya sefer düzenlemesi bu gelişmeler arasında yer alıyor. DHMİ Kastamonu Havalimanı Müdürü Taylan Öncel de bu gelişmelere yer vererek bir açıklama yayımladı.

"BAŞARILI OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

DHMİ Kastamonu Havalimanı Müdürü Taylan Öncel, açıklamasında; Kastamonu Havalimanında bir yıllık yoğun çalışmalarımızın sonucu olarak başta CAT II ve Apron Genişletme Projesi olmak üzere bir çok projeyi başlatmanın ve bir çoğunu da bitirmenin yanı sıra uçak ve yolcu sayısını arttırmak için ilk olarak THY'nin bazı uçuşlarının akşam saatlerine çekmesi, ardından yoğun talep olan Sabiha Gökçen seferlerine önce Pegasus ve şimdi de Anadolu Jet tarafından sefer düzenlemesi gibi daha sayamadığım bir çok hususta başarılı olmanın gururunu emeği geçen bütün arkadaşlarla beraber yaşıyoruz" dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum