Patron çıldırdı... 45 çalışanına 30 bin TL ‘Tatil Desteği’ verdi;

Patron çıldırdı... 45 çalışanına 30 bin TL ‘Tatil Desteği’ verdi

......

Efectis Era Avrasya isimli firma, tüm çalışanlarına 30 bin TL tutarında tatil desteği ödemesi yaptı.

 Özgür Kocaeli'den Süriye Çatak Tek'in haberine göre, dünya genelinde 21 tesiste 300’den fazla çalışanı olan holdingin Türkiye ortaklığındaki 45 çalışanı da bu destekten yararlandı.

14 TEMMUZ’DA AÇIKLANDI

Yangına karşı tepki, yangına dayanım testleri ve yangın mühendislik hizmetlerini yerine getiren firma, 14 Temmuz’da yaptığı açıklamayla çalışanlarının tatillerini doyasıya yaşaması için bu ödemeyi yaptıklarını belirtti. Türkiye’nin devleri arasında yer alan fabrikalarda çalışanlara yapılacak ara zam tartışmaları devam ederken söz konusu firmanın bu kararı, diğer firmalardaki çalışanların dikkatini çekti.

HAYAT PAHALILIĞI VE YOĞUN ÇALIŞMA

Yapılan açıklamada, “Bu sene de zorlu bir ilk yarıdan sonra yaz tatili dönemine girmiş bulunuyoruz. Çoğu arkadaşımız önümüzdeki birkaç ay içinde yıllık izinlerinin bir kısmını kullanarak dinlenmeyi tercih edecek. Hem geçtiğimiz iki ay içinde artan hayat pahalılığını hem de son aylardaki yoğun çalışmalarınızı göz önüne alarak, maddi kaygı olmaksızın tatilinizin tadını çıkarmanıza destek olmak amacı ile bu yıla özel yaz tatili desteği ödemesi yapmaya karar verdik. Maaşlarınız yatmadan önce, her bir arkadaşımıza kısıt uygulanmaksızın 30 bin TL tutarında yaz tatili destek ödemesi yapılacaktır. Mutluluk ve sağlıkla harcamanızı ve sezon başlangıcına daha güçlü ve istekli bir şekilde geri dönmenizi temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum