İçinde ya hasta olsaydı?;

İçinde ya hasta olsaydı?

Geçtiğimiz haftalarda Polis Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni sebebiyle kapatılan yol, trafikte adeta düğümlenmeye neden olmuştu. Aynı problem bugün de öğle saatlerinde yeniden yaşandı...

Geçtiğimiz haftalarda Polis Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni sebebiyle kapatılan yol, trafikte adeta düğümlenmeye neden olmuştu. Aynı problem bugün de öğle saatlerinde yeniden yaşandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98’nci yıl kutlamaları nedeniyle yapılacak etkinlikler nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nın ön tarafında yapılan çalışmalar nedeniyle  kapatılan yol, yine bir trafik sıkışıklığa neden oldu. Kimi vatandaşlar, çalışmaların öğle saatine getirilmesinin doğru olmadığını savunurken; kimileri ise söz konusu trafik sıkışıklığı nedeniyle yetkililere sitem etti. Trafikte sıkışıklığında en dikkat çeken araç ise ambulans oldu. Ambulans içerisinde hasta olmadığı ve çelenk sunma töreninde görevlendirildiği öğrenilirken, ambulansın içerisinde hastanın olmaması yüreklere su serpse de, ya içinde hasta olsaydı sorusu akıllara geldi... Diğer yandan ise vatandaşlar, bu şekilde çalışmalar için yolun tıkanmaması amacıyla gerekli düzenlemelerin yetkililer tarafından yapılması gerektiği söyledi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum