Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da saatlik değişim!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu dahil 43 il için sarı kod uyarısı vermişti. Kastamonu'da şiddetli fırtına etkili oldu. 1 saatlik aralık sonrasında hava, yerini güneşe bıraktı.
Taşköprü'de Trafik Zabıta Ekipleri teyakkuzda!
Taşköprü Belediyesi, okul önlerinde yaya güvenliğinin ve trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik Zabıta Ekibi uygulamasını başlattı.
Çarşı kitlendi!
Kastamonu’nun en kalabalık ve işlek caddesinde trafik kitlendi.
Kastamonu Havalimanı, zararına mı çalışıyor?
Havacılık kaynaklarına göre, yolcu trafiğinin yıllık artış oranına göre yüzde 30’a kadar atıl kapasite olağan karşılanırken, bu oranın altındaki kapasite kullanımı “kamu zararı” olarak yorumlanıyor.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonu'nun yeni trafik dedektifleri hazır!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencileri tarafından 27 çocuk daha trafik konusunda bilgilendirildi
Polis ekipleri şok uygulama yaptı
Çorum'un Alaca ilçesinde yapılan şok uygulamada ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirildi, bir araç trafikten men edildi.
Trafik kazası: 14 aylık bebek hayatını kaybetti
Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 14 aylık bebek hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
“Kastamonu'da SARI OTOBÜS yollarda olacak”
Baltacı, Özel İdare ziyaretinde ‘ulaşım master planı’ hazırlayacaklarını açıkladı. Planlamalarına göre Kastamonu'da belediyeye ait sarı otobüslerin olacağı ve mesafeye göre ücretlendirme yapılacağını vurguladı.
Kuzeykent’in yeni talibi! “Köprü olacağız”
Kamil Topdan, Kuzeykent Mahallesi için muhtarlık adaylığını resmen duyurdu.
Kastamonu'da yoğun trafik denetimi başlıyor
Ülke genelinde yarından itibaren sıkı trafik kontrolleri başlıyor!
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Kastamonu’da 51 araç trafikten men edildi
Kastamonu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 51 araç trafikten men edilirken, aranan 3 kişi yakalandı.
Kastamonu'da bir kahramanlık!
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gittiği banka şubesinde kalp krizi geçiren vatandaşı, kalp masajı ve sunni teneffüs ile hayata döndüren polis memurlarına başarı belgesi takdim etti.
Hanönü’de feci kaza!
Hanönü ilçesinde yoldan çıkan otomobilin takla atması neticesinde sürücü yaralandı.  
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Kastamonu'da kan donduran cinayet!
Kastamonu'da mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Cinayetin ardından Karabük istikametine kaçtıkları belirlenen 2'si kadın 5 şüpheli Karabük'te yakalandı. 
Kalbi duran vatandaşa polisten ‘hayat’ öpücüğü…
Kastamonu'da bir bankada sıra beklerken kalbi duran kişiyi trafik polisleri kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonulu aile toprağa verildi
Bir aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada, Emin Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ve kızları Derya Yılmaz’ın cenazesi Taşköprü’de defnedildi
Trafik kazasında Kastamonulu üç kişi hayatını kaybetti
İstanbul Silivri’de meydana gelen kazada; Taşköprülü hemşehrimiz; eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.
Kastamonulunun buzla imtihanı!.. Düşen düşene
Kastamonu'da buz pistine dönen yollarda vatandaşların buzla imtihanı cep telefonu görüntülerine yansıdı.  
1 yılda 10 ölü, 1517 yaralı!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü trafik kazaları bilançolarını açıkladı
Sürücüleri üzecek zam!
Kastamonu’da Trafik ışıklarında ve trafik ışığı olmayan bölgelerde birçok yaya geçidi olmasına rağmen, çoğu zaman vatandaşların geçmesini kolaylaştırmıyor. Sürücüleri üzecek zam haberi geldi.
Kastamonu'da trafik sigortası kaç lira?
Zorunlu trafik sigortasında yapılan son değişiklikten sonra yeni dönem ücretleri merak ediliyordu. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifelerin bulunduğu güncel tabloyu yayınladı. Buna göre; yeni sigorta bedellerinde aralık ayına göre yüzde 10 artış yapıldı.