Kastamonu’dan gitmek istemediler;

Kastamonu’dan gitmek istemediler

İnebolu ilçesinde başlayıp 95 kilometrelik yolu yürüyerek Kastamonu Merkez’e kadar gelen İstiklal Yolu yürüyüşçüleri, Kastamonu’ya hayran kaldılar....

İnebolu ilçesinde başlayıp 95 kilometrelik yolu yürüyerek Kastamonu Merkez’e kadar gelen İstiklal Yolu yürüyüşçüleri, Kastamonu’ya hayran kaldılar. Ülkenin farklı şehirlerinden insanların bir araya gelip yürüdükleri İstiklal Yolu yürüyüşçüleri, Kastamonu Merkez’de büyük bir coşkuyla karşılandılar. Yürüyüş, törenle sona erdi. Farklı şehirlerden katılan yürüyüşçüler yürüyüş sona erdikten sonra Kastamonu’yu gezdiler.

İSTİKLAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ, TÜRKİYE’Yİ KASTAMONU’DA BULUŞTURDU
 İstiklal Yolu Yürüyüşü, Türkiye’yi Kastamonu’da buluşturdu. Yürüyüşe katılan onlarca insan, yürüyüş bittikten sonra Kastamonu’nun farklı yerlerini geziler. Yürüyüş esnasında tanışan insanlar arkadaşlıklarını pekiştirmek için birlikte Kastamonu’nun yöresel yemeklerini tattılar. Turistler, Kastamonu’nun tabiatına, doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirirken Kastamonu’dan gitmek istemediklerini söylediler. Ayrıca İstiklal Yürüyüşü’ne katılmanın gurur verici olduğunu belirterek, ilerleyen zamanlarda tekrar geleceklerini, dile getirdiler. 4 gün süren kutlu yürüyüş Kastamonu’nun tanıtılmasına ve samimi arkadaşlıkların kurulmasına vesile oldu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum