Çatak Kanyonu nerede? Çatak Kanyonu'na nasıl gidilir?;

Çatak Kanyonu nerede? Çatak Kanyonu'na nasıl gidilir?

Çatak Kanyonu'na nasıl gidilir? Çatak Kanyonu nerede? soruların cevapları haberimizde...

Çatak Kanyonu, Kastamonu merkeze yaklaşık 80 km uzaklıkta, Azdavay İlçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Şehir merkezine yakın olması nedeniyle araçla kısa bir sürede ulaşılabilir. Ancak kanyona ulaşmak için kullanılan yol biraz engebeli olup, 500 metre mesafeye kadar araçlarla ulaşılabilmektedir. Bu nedenle bölgeye araba ile seyahat ederken dikkatli ve yavaş sürülmesi tavsiye edilir.

Çatak Kanyonu nerede? nasıl gidilir?

Çatak Kanyonu'na ulaşım için otobüs ve özel araç gibi yol bulunuyor. Kanyona özel aracıyla gidecek olanlar Kastamonu'dan gelirken İnebolu-Küre yolunu takip ederek tabelaları takip etmelidir. Kastamonu otogarından Azdavay ilçesine ulaşım için servis araçları kullanılabilir. Kanyona kadar araçla gidildikten sonra yaklaşık 1 km yürümek gerekiyor. Ziyaretçiler camlı seyir terasına gelmeden önce muhteşem bir doğa yürüyüşünün keyfini çıkartabiliyor.

Kanyona ulaşmanın en kolay ve hızlı yolu, seyahat açısından daha fazla esneklik sağladığı için özel araçla sağlanmaktadır. Ziyaretçiler, verilen yönlendirmeleri takip ederek ve navigasyon araçlarını kullanarak kolayca Çatak Kanyonu'na ulaşabilir ve büyüleyici doğal güzelliğin keyfini çıkarabilir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum