"Muhtarlığa gelmeyin sabırla bekleyin";

"Muhtarlığa gelmeyin sabırla bekleyin"

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçmen kağıtlarının geldiğini açıkladı....

 Çölez açıklamasında, 7 gün içinde ekip olarak tüm seçmen kağıtlarının ulaştırmaya çalışacaklarını belirterek; "Sizlerden istirhamımız bu süreçte hızlı hareket edebilmemiz ve rahat çalışabilmemiz için seçmen kağıdı sormak için muhtarlığa gelmemeniz ve sabırla beklemenizdir. Anlayışınız için teşekkür ederim" dedi.

"7 GÜNLÜK SÜREÇTE TÜM SEÇMEN KAĞITLARINI EKİPÇE KAPILARINIZA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, seçmen kağıtlarının geldiğini ve 7 gün süre içerisinde Kuzeykent Mahallesi'ndeki tüm seçmenlere ulaştırılacağını belirtti. Çölez şu ifadelere yer verdi; "Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimlerinde bizlere rehberlik edecek olan seçmen kağıtları bu gün teslim alınmış olup daire daire ayrılmaya başlanmıştır. 7 günlük süreçte tüm seçmen kağıtlarını ekipçe kapılarınıza ulaştırmaya çalışacağız. Sürenin kısıtlı olması sebebiyle seçmen kağıtlarını kapıları çalmadan ayakkabılıkların üzerine veya doğalgaz sayaçlarının üzerine iliştireceğiz. Sizlerden istirhamımız bu süreçte hızlı hareket edebilmemiz ve rahat çalışabilmemiz için seçmen kağıdı sormak için muhtarlığa gelmemeniz ve sabırla beklemenizdir. Anlayışınız için teşekkür ederim."  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum