Norveç'ten de eli boş döndük;

Norveç'ten de eli boş döndük

DELO Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Vipers Kristiansand'a deplasmanda 39-24 mağlup olarak, Devler Ligi'ndeki 4'üncü yenilgisini aldı...

DELO Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Vipers Kristiansand'a deplasmanda 39-24 mağlup olarak, Devler Ligi'ndeki 4'üncü yenilgisini aldı.

Kastamonu Belediyespor, Norveç ekibi Kristiansand ile Aquarama Kristiansand Arena'da karşı karşıya geldi. Kritik karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan taraf ev sahibi ekip olurken, üst üste goller bulan Kristiansand, ilk 10 dakikada skoru 6-4'e getirdi. Bu dakikadan itibaren Kastamonu Belediyespor, farkın kapanmasına engel olamadı ve ilk yarı 20-11 Norveç temsilcisinin üstünlüğüyle sona erdi.  İkinci devreye de iyi başlayan Kristiansand, Altın Kızların farkı kapatmasına müsaade etmedi. Bariz üstünlüğünü maçın geneline yayan Norveç ekibi, Belediyespor'u 39-24'lük skorla mağlup etti. Bu mağlubiyetle birlikte Kastamonu ekibi, son sıradaki yerini sağlamlaştırdı ve yenilgi serisini de devam ettirdi.

YENİ TRANSFER, HIZLI BAŞLADI

Mücadelede, Norveç ekibinden 8 golle Nora Mork maçın en skorer ismi olurken, Vilde Jonassen ve Ana Debelic ise 7'şer gol attı. Jana Knedlikova 6 sayı ile oynarken, bu dört oyuncu, ev sahibi takımın 39 golünün 28'ini kaydetti. Ekibimizde ise en skorer oyuncu 6 golle yeni transfer Nurceren Akgün Göktepe oldu. Göktepe'nin arkasından ise 5 golle Majda Mehmedovic, 4 golle Sara Kovarova ve 3 golle de Serpil İskenderoğlu geldi.


DÖRTTE DÖRT...

Türk Hentbol tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu ekibi, geride kalan 4 haftada beklenilen performansı gösteremedi ve üst üste mağlubiyetler aldı. Belediyespor, ligin ilk karşılaşmasında evinde Danimarka takımı Odense Handbold ile mücadele ederken, rakibine 25-31 mağlup oldu. İkinci haftada ise CSKA ile deplasmanda karşılaşan ekibimiz, ilk yarıda iyi oynasa da Rus ekibine 34-27 skorla yenildi. Altın Kızlar, üçüncü hafta maçında ise evinde konuk ettiği Sloven ekip Krim Mercator karşısında da 23-24’lük skorla kaybetti. Son maçında da Norveç'te Vipers Kristiansand ile karşılaşan ekibimiz, rakibine 39-24 farklı mağlup oldu. 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum