"Onlar için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz";

"Onlar için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz"

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, engelliler haftası kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özay açıklamasında; "Toplumun aktif bireyleri olarak gördüğümüz engelli kardeşlerimizin daima yanındayız....

 İnebolu Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak önlemleri almak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRACAK ÖNLEMLERİ ALMAK İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ"

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkanımız Mustafa Huner Özay, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Engellilerin sosyal hayata daha çok katılımını sağlamak için atılacak olan her adım, insanlık görevidir. Engelli kardeşlerimizin hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumluluklar var. Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Toplumun aktif bireyleri olarak gördüğümüz engelli kardeşlerimizin daima yanındayız. İnebolu Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak önlemleri almak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili sorunların çözümünde bilinçlenmenin artması temennisi ile Engelliler Haftasını kutlarım."  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum