Esnafa prim müjdesi: Artık emeklilik daha yakın;

Esnafa prim müjdesi: Artık emeklilik daha yakın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuaför, manav, bakkal, tesisatçı, pazarcı gibi küçük esnaflarımıza da bir müjde vermek istiyorum. Küçük esnaflarımızın prim ödeme gün sayısını SGK'lılarla eşitleyerek 7 bin 200 güne indiriyoruz" dedi....


Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere gidiyor. Seçimlere 8 gün kalırken siyasi partiler miting programlarını hızlandırdı. Bu kapsamda günde birkaç miting düzenleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün ilk durağı Kayseri oldu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan burada coşkulu kalabalığa hitap etti. Mitingdeki kalabalık karşısındaki duygularını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda bu meydan rekor kırdı, 135 bin kişi bu meydanda" dedi.

Erdoğan, "Küçük esnaflarımız için prim ödeme gün sayısını7 bin 200'e indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnafımız yararlanacak. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı olsun. Biz sadece eser ve hizmet siyaseti yapmıyoruz. Bizim ülkemize kazandıracak daha çok eserimiz, milletimize verecek daha çok müjdemiz var" dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum