Pilav Şöleni'ne AK Parti damgası;

Pilav Şöleni'ne AK Parti damgası

Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen Pilav Şöleni'ne AK Parti'nin milletvekili adayları damga vurdu. Şölen günüyle seçim bürosu açılışını aynı güne denk getiren AK Parti, Bozkurt meydanında seçim bürosunun açılışıyla birlikte pilav şöleninde de başrolde yer aldı....


Pilav Şöleni'ne AK Parti damgası

Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen Pilav Şöleni'ne AK Parti'nin milletvekili adayları damga vurdu. Şölen günüyle seçim bürosu açılışını aynı güne denk getiren AK Parti, Bozkurt meydanında seçim bürosunun açılışıyla birlikte pilav şöleninde de başrolde yer aldı.

Bozkurt'un 131 yıllık geleneği, sel afeti sonrası gerçekleştirilememişti. Afetin ardından üç yıl sonra tekrar pilav şöleni etkinlikleri gerçekleştirilirken, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Milletvekili Adayları Halil Uluay, Serap Ekmekçi ve Mehmet Umur da vatandaşlarla buluştu.

Bozkurt'a teşkilatın tüm kademeleriyle adeta çıkarma yapan AK Parti, seçim otobüsünü de bölgeye getirerek vatandaşları selamladı.

Ramazan bayramı sebebiyle memleketlerine gelen gurbetçilerle birlikte ilçede yoğunluk oluşurken, yüzlerce vatandaş; Bozkurt Pilav Şöleni'ne katıldı.

YANIK: ''1200 KG PİRİN, 650 KG ET KULLANILDI''

Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, yaptığı açıklamada; ''Mübarek Ramazan Bayramının 3. gününde büyüklerimizden günümüze kadar gelen 131 yıllık Pilav Şölenimizi çoşku içerisinde gerçekleştirdik. Pandemi ve sel felaketi sebebiyle 3 yıldır gerçekleştiremediğimiz geleneğimizi bu yıl  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla birlikte 1200 kg pirinç, 650 kg et kullanılarak hazırladığımız 105 kazan etli pilavımızı yenilenen meydanımızı dolduran 7’den 70’e güzel vatandaşlarımıza ikram etmekten mutlu olarak gerçekleştirdik.  Bu özel ve anlamlı günü vatandaşlarımızla birlikte geçirmek ve güzel bir gün yaşatmak için düzenlediğimiz etkinliğimiz geleneğimiz bitmeden yıllar boyu sürecektir. Her şeyin en iyisine layık olan değerli vatandaşlarımıza hizmet etmek bizi ziyadesiyle mutlu kılmaktadır.'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum