Hatay Vali Yardımcılığı'na görevlendirildi;

Hatay Vali Yardımcılığı'na görevlendirildi

14 Ağustos 2021 tarihinde Küre ilçesine Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Miraç Topaloğlu, 11 Ağustos Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kırıkkale'ye Vali Yardımcısı olarak atanmıştı. Kastamonu'da da görev yapan Vali Yardımcısı Topaloğlu, Hatay Vali Yardımcısı olarak göreve başladı....

14 Ağustos 2021 tarihinde Küre Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Miraç Topaloğlu, 11 Ağustos 2022'de Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı. Vali Yardımcısı Topaloğlu Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem sonrası en büyük hasarı alan Hatay iline Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

"MERHABA GAZİ PAŞANIN EMANETİ HATAY"

Vali Yardımcısı Topaloğlu açıklamasında; "Maiyetinde çalışmaktan onur duyduğum Sayın Valim Bülent Tekbıyıkoğlu başta olmak üzere olmak üzere hem Kırıkkale’de hem de afet bölgesinde birlikte çalıştığımız, tecrübelerinden her daim istifade ettiğim meslek büyüklerime, meslektaşlarıma, her kademede görev yapan mesai arkadaşlarıma ve  desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Afet şartları sebebiyle vedalaşamadığım tüm dostlara saygılarımı arz ediyorum. Ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Büyük Türk Milleti Var Olsun! Allahaısmarladık Kırıkkale. Merhaba Gazi Paşanın emaneti Hatay" dedi.   


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum