Hastanede yaprak dökümü!;

Hastanede yaprak dökümü!

Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde randevu sırası bulamayan vatandaşlar tepkisini gösterirken, son üç ayda hastaneden ayrılan doktor sayısı da dikkat çekti...

Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde randevu sırası bulamayan vatandaşlar tepkisini gösterirken, son üç ayda hastaneden ayrılan doktor sayısı da dikkat çekti.

 Son üç ayda, hastaneden ayrılan doktorların sayısı 11'e yükselirken; Psikiyatri, Kadın Doğum, KBB, Ortopedi, Göz Hastalıkları, Nöroloji ve Cildiye olmak üzere 7 ayrı bölümden doktor ayrılıkları oldu. Ayrıca önümüzdeki günlerde bazı bölümlerdeki doktorların tayin istediği ve hastaneden ayrılacakları öğrenildi.

Son günlerde hastanedeki randevu sıkıntısı nedeniyle çok sayıdaki vatandaş, özel araçlarıyla çevre illerdeki hastanelerin yolunu tutarken; son 3 ay itibariyle

Psikiyatri bölümünden Ebru Turgut ve Nazlıhan Kılıç; Kadın Doğumdan Sinem Özşahin ve Emel Yalçın; Ortopediden Yasin Güçlü; Cildiyeden İrem Genç Işık; KBB'den Berkant Şerif; Göz Hastalıklarından Efe Koyun, Işılay Koyun ve Turgut Yüksel; Nörolojiden Adem Aydın hastaneden ayrılan isimler oldu.

7 ayrı bölümden 11 doktor, kısa süre içerisinde hastaneyle ilişkisini keserken bazı doktorların ise başka iller yerine şehrimizde faaliyetlerini sürdüren özel bir hastanede çalışmayı talep etmesi dikkat çekti. Ayrıca önümüzdeki günlerde Genel Cerrahi alanında da hastane için önem arz eden bir ismin daha ayrılacağı iddia edildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum