‘Teşkilatlarımızın emrinde, adaylarımızın yanındayım’;

‘Teşkilatlarımızın emrinde, adaylarımızın yanındayım’

Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Hukuk Birim Başkanı Av. Alperen Özmen, MHP’den 28. Dönem Kastamonu milletvekili aday adaylığını açıkladı....

Özmen, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, İl Başkanı Emre Şahin, Milletvekili Aday Adayı Emin Çınar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yiğit ve çok sayıda partilinin katımıyla MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz bu zor dönemde milletimizin Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'na her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Genel başkanımız ve genel merkezimizin yapacağı aday sıralamasından sonra da listede olup olmadığıma bakmadan, teşkilatlarımızın emrinde, adaylarımızın yanında olmaya şimdiden söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

29 yaşındaki Milletvekili Aday Adayı Alperen Özmen, konuşmasına deprem ve sel felaketlerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek başladı. Özmen konuşmasının devamında kendini tanıtarak şu bilgileri verdi; "1994 Kastamonu doğumluyum. İlk ve ortaokulu Gazipaşa İlköğretim Okulu'nda, lise öğrenimimi şehrimizin en önemli liselerinden Abdurrahman Paşa Lisesinde tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2018 yılında mezun oldum. Evliyim ve 2019 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktayım. Aklımın erdiği yaşlarımdan itibaren ailemin de etkisiyle bayrak ve dava sevdasını yüreğimde hissetmeye başladım. Ortaokul yıllarında merdivenlerini çıkmaya başladığım Ülkü Ocakları bünyesinde lise okul başkanlığı, üniversitede yine okul ve çeşitli birim başkanlıklarını görevlerini şerefle yürüttüm. Üniversiteden mezuniyetim sonrasında çalışma hayatına da girmemle birlikte il yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundum ve şu anda halen Kastamonu Ülkü Ocakları hukuk birimi başkanlığı görevini sürdürmekteyim."

"GENÇLERİN AKTİF SİYASETİN İÇİNDE OLMA ORANLARI OLDUKÇA DÜŞÜK"

Özmen, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptığını dile getirerek; "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, memleket ve millet sevdalısı dava insanı Dr. Devlet Bahçeli'nin verdiği mücadelenin bir ferdi, neferi olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Bu his ve duygularla teşkilatlarım ailem ve arkadaşlarımla yaptığım istişareler sonucunda Kastamonu seçim bölgesinden 28 dönem milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Gençlerin, özellikle Ülkü Ocaklı gençlerin aktif siyasette olması gerektiği ile ilgili hepimiz birçok defa temenni ve dileklerde bulunmuş ve bunu çevremizden duymuşuzdur. Ancak buna rağmen gençlerin aktif siyasetin içinde olma oranları oldukça düşüktür. Ben Ülkü Ocaklarında yeşerttiğim millet sevgim, din sevgim ve vatana sadakat duygularımla aday adayı olmam gerektiğini ve gençliğimin verdiği hevesi, teşvik ve arzuyu Milliyetçi Hareket Partisi için sahada kullanmayı istedim. Bu düşünceyle aday adayı oldum" dedi.

"7'Lİ MASA ARTIK MEMLEKETİMİZ İÇİN HER MANADA TEHLİKELİ HALE GELMİŞTİR"

Alperen Özmen ülke gündemine de değinerek; "Bildiğiniz gibi 6'lı masa, HDP'nin de katılmasıyla birlikte 7'li masaya dönüşmüş ve tüm millet düşmanlarını bünyesinde barındırır hale gelmiştir. HDP, koruculuk sisteminin lağvedilmesini talep etmesi ve Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan diğer açıklamalarıyla maksadını şimdiden ortaya koymuştur. Bu talep ve açıklamalarla uyum içinde bir görüntü veren 7'li masa, artık memleketimiz için her manada tehlikeli hale gelmiştir. Geçtiğimiz bu zor dönemde milletimizin Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'na her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Ben genel başkanımız ve genel merkezimizin yapacağı aday sıralamasından sonra da liste olup olmadığıma bakmadan, teşkilatlarımızın emrinde adaylarımızın yanında olmaya şimdiden söz veriyorum. Hepinizin dualarına ve iyi dileklerine benim, aday adayı arkadaşlarımın ihtiyacı var. Dualarınızda bizleri ve davamızı unutmayın" diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum