Vali Çakır'dan Taşköprü çıkarması;

Vali Çakır'dan Taşköprü çıkarması

Vali Avni Çakır, deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyetlerini tamamlayıp geri dönen Taşköprü Belediyesi itfaiye personellerine teşekkür ziyaretinde bulunarak, yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti....



Vali Avni Çakır, Taşköprü ilçe programı kapsamında Taşköprü Kaymakamlığını ziyaret etti. Programın devamında Vali Çakır’ın başkanlığında kolluk amirlerinin de katılımıyla Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi. Valimiz Sayın Avni Çakır daha sonra Şehit Er Adem Akman’nın ailesi ile Şehit Er Mehmet Şenel’in ailesini evlerinde ziyaret ederek her daim kendilerine destekçi olduklarını ifade etti.

Ziyaretlerin devamında yapımı biten ve faaliyete geçen Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Çakır, burada bulunan personeller ile sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi. Vali Çakır, Taşköprü ilçe ziyaretleri kapsamında yapımı devam eden Taşköprü İlçe Jandarma Karakolunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum