Kastamonu'nun gururu olacak!;

Kastamonu'nun gururu olacak!

YETENEĞİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN OĞUZ KAAN; ALTINORDU'YA TRANSFER OLDU!...

Kastamonu'nun alt yaş kategorilerinde son yıllarda dikkat çeken kulüplerinden Kastamonu Yıldızları'nın genç oyuncusu Oğuz Kağan, Altınordu FK'ya transfer oldu.

2018 yılında velilerin oluşturduğu yönetimle kurulan ve kısa süre içerisinde ulusal düzeyde adını duyurmayı başaran Kastamonu Yıldızları, yaptığı doğru işlerin meyvelerini almaya  başladı.  Süper Lig Ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'a üç oyuncusunu göndermeyi başaran kulüp, dün bir altyapı denilince ilk akla gelen kulüplerden olan Altınordu FK'ya genç yıldızı Oğuz Kağan Turhan'ı gönderdi.

2018 yılında bir grup veli tarafından kurularak Kastamonu amatör futboluna katkı vermek için çabalayan Kastamonu Yıldızları Spor Kulübünden bir sporcu daha il dışına transfer oldu.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Sivasspor  gibi bir çok takımın radarında bulunan  13 yaşındaki yıldız adayı, tercihini Altınordu FK'dan yana kullandı.

Ayrıca, alınan bilgilere göre 2007 ve 2008 doğumlu 7 sporcu için de transfer görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.  Kısıtlı bütçe ve ailelerin büyük özverisiyle mücadelesini sürdüren Kastamonu Yıldızları'nda 2010-2013 doğumlu sporcular da antrenmanlarını düzenli olarak gerçekleştirmeye devam ediyor. İlk jenerasyonunda büyük başarı elde eden kulüp, geçtiğimiz yıl başladığı ikinci jenerasyon için de çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenör Ahmet Özer'in öncülüğünde Kulüp Başkanı Abdullah Küpoğlu ve özverili velilerden oluşan kulüp yönetimi; gelecekte Türk futbolunda adından söz ettirecek futbolcular yetiştirmeye devam ediyor. Genç yetenek, dün akşam antrenmanının ardından takım arkadaşları, antrenörü ve kulüp yönetimiyle vedalaştı.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum