Arama
Arama Sonuçları
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Seçim güvenliği toplantısı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala Ağlı ilçesinde Ağlı Kaymakamı Salih Nur Şeker başkanlığında 'seçim güvenliği' toplantısı düzenlendi.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
"Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Kastamonu bunu da gördü!
Kastamonu'da muhtarın sosyal medya hesabı dolandırıcıların tuzağına düştü: Vatandaşlar mağdur!"
Kuzeykent’in yeni talibi! “Köprü olacağız”
Kamil Topdan, Kuzeykent Mahallesi için muhtarlık adaylığını resmen duyurdu.
Kuzeykent'te önemli gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kastamonu'da sadece 2 adet bulunan doktorlu ambulansın biri Kuzeykent'te görevlendirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, bu hizmete vesile olmanın gurur verici olduğunu dile getirerek; "Kuzeykent Mahallesi Kastamonu'da 2 tane bulunan doktorlu ambulanstan bir tanesine sahip olmuş oldu" dedi.
Babaş; “Kuzeykent’e vizyon projeler yapıyoruz”
Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ı ağırladı. Babaş açıklamasında; “Biz Kuzeykent’in artık başlı başına bir merkez olduğunu biliyor ve buraya vizyon projeler yapıyoruz” dedi.
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Bu köy, Kastamonu’nun 8 ilçesinden daha büyük
Komşudaki "Türkiye'nin en kalabalık köyü", nüfus oranıyla Kastamonu’da 2023 sonu itibariyle nüfusu 6 binin altında kalan Abana (4461), Ağlı (3521), Doğanyurt (5433), Hanönü (4395), İhsangazi (5235), Küre (5644), Seydiler (4796) ve Şenpazar (4844) ilçelerinden daha kalabalık…
15 yıllık muhtar ‘artık yeter’ dedi
Kastamonu merkez İsmailbey Mahallesi’nde 15 yıl muhtarlık görevi yapan Yücel Dibek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olmadığını açıkladı.
Çölez o soruna dikkat çekmişti, Baltacı vurguladı
CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kuzeykent Mahallesindeki esnafı ziyaret eden Baltacı, alt yapı ve üst yapı vurgusu yaptı.
Budamış'a talip var!
29 yıllık Belediye personeli Gürol Demirci, Budamış Mahallesi'ne talip oldu. Budamış Mahallesi'nden Muhtar adayı olan Gürol Demirci mahallelinin sorunları için çalışacağını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olacağını söyledi. Muhtar Adayı Demirci, Budamış'ta önemli bir eksiklik olarak dile getirdiği Aile Sağlığı Merkezi için de girişimlerde bulunacağını kaydetti.
Başkan Adayı Yalçın, vites yükseltti... Muhtarlarla istişare!
Yİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yalçın merkez mahallelerdeki sorunların tespitini yapabilmek ve çözüm üretebilmek adına muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
1 yıl oldu, kimse uğramadı
İnebolu ilçesine bağlı Örtülü Köyünde 1 yıl önce çöken yolun onarımı için çalışma yapılması bekleniyor.
Kastamonu Belediyesi için “ŞOK” öneri!
Kastamonu belediye başkanlığı için tüm belediye başkan adaylarının dahil olacağı tarihi bir öneri sunuldu
İhsangazi'de 'seçim güvenliği' konuşuldu
İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu başkanlığında, Ocak ayı muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde seçim güvenliği ile ilgili seminer de verildi.
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kuzeykent dikkat! Kapınıza dolandırıcı gelebilir…
Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, mahalle sakinlerini uyarıda bulundu. Şahısların kendisini İnebolu’dan geldiğini ve ihtiyaç sahibi olarak tanıttığını belirten Çölez, mahalle sakinlerinin dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Muhtar mutlu; Cebrail Mahallesi mutlu
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde yaklaşık bir haftadır uğraşılan su sorunu; dün gece saatleri itibariyle çözüme kavuştu.
Romanya’dan Kastamonu'ya kadar sürüklendi
Romanya açıklarında yan yatan, mürettebatı tahliye edilmiş gemi Kastamonu'nun Cide ilçesine kadar sürüklendi.
25 yıllık muhtar, hayatını kaybetti
Kastamonu Merkez İsmailbey Mahallesi'nde 25 yıl boyunca muhtarlık görevini yürüten Hacı Niyazi Yılmaz, hayatını kaybetti.
Kastamonu Valiliği’nden önemli seçim duyurusu
Kastamonu Valiliği, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için önemli bir duyuru yaptı.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
Kastamonu’da deprem sonrası uyarı!
Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde meydana gelen ve Kastamonu'dan da hissedilen depremin ardından bir uyarı geldi.