Arama
Arama Sonuçları
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
En fazla göç'ü İstanbul’dan aldı. 43 bin 974 kişi
Ordu’ya 2023 yılında 43 bin 974 kişi göç ederken, en fazla göç 18 bin 505 kişi ile İstanbul’dan geldi.
Timur Temeltaş, Kastamonuspor'da
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
KSK, Efe Mustafa Çetin ile anlaştı
GMG Kastamonuspor transfer çalışmalarına devam ediyor.
KSK orta sahasına ‘Güven’ geldi
GMG Kastamonuspor, tecrübeli orta saha oyuncusu İsmail Güven ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ağustos ayı İŞKUR TYP ile personel alımı başladı!
İŞKUR’un Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 5 farklı ile 850 personel alımı yapılacak. Güncel ilanın detayları ve nasıl başvuru yapılacağına dair bilgileri haberin devamında görebilirsiniz.
KSK’ya ‘lisans’ için ek süre
ULUSAL LİSANSA SAHİP KULÜP SAYISI 31 OLDU
KSK, zorlu grupta
TFF 2. LİG’DE YENİ SEZON GRUPLARI BELLİ OLDU
Tosya İdmanyurdu özkaynak ile mücadele edecek
2016-2017 sezonu ile Kastamonu amatör liglerinde mücadeleye başlayan Tosya İdmanyurdu Spor Kulübü 2022-2023 sezonu ile alt yaş grupları yanında kendi yetiştirdiği sporcularla 2’nci Amatör lige katılmaya hazırlanıyor.
KSK Ulusal Kulüp Lisansına kavuştu
GMG Kastamonuspor, Ulusal Kulüp Lisansını aldı. TFF tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda kırmızı siyahlı temsilcimiz gereklilikleri yerine getirmesi sebebiyle Ulusal Kulüp Lisansı almayı başardı.
Alptekin’e Milli davet
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz GMG Kastamonuspor’un genç yıldızı Mustafa Alptekin Çaylı, U19 Milli Takımı’nın Hazırlık Kampı Aday Kadrosu’nda yer aldı. Daha önce U19 Milli takımının Irak ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen ve beğenilen yıldız oyuncu, bu kez kampa davet edildi.
Alptekin Milli takım kampına katıldı
GMG Kastamonuspor’un parlayan yıldızı Mustafa Alptekin Çaylı, Etimesgut Belediyespor maçının ardından U19 Milli Takımı’nın Antalya’da gerçekleştirdiği kampa katıldı.
Kastamonu Yıldızları, Antalya'da parladı
Kastamonu Yıldızları Spor Kulübü, Antalya'da U-15 kategorisinde düzenlenen turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Süper Lig, 1 ve 2'nci lig olmak üzere bir çok kulübün alt yapısının da katıldığı turnuvada Antalyaspor, Karagümrükspor, Üsküdar Salacakspor, Mersin Atletik ve Mersin Nusaybin ekiplerini mağlup etmeyi başaran Kastamonu Yıldızları, kupanın sahibi olmayı başardı.
Kastamonu'nun gururu olacak!
YETENEĞİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN OĞUZ KAAN; ALTINORDU'YA TRANSFER OLDU!