"Aygün ailesi varlığını hissettirmeye devam etmekte";

"Aygün ailesi varlığını hissettirmeye devam etmekte"

GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu tarafından kulübün içinde bulunduğu süreç dolayısıyla bir açıklama yayınlandı. Açıklamada, Aygün ailesinin varlığını hissettirmeye devam ettiği vurgulandı...

GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu tarafından kulübün içinde bulunduğu süreç dolayısıyla bir açıklama yayınlandı. Açıklamada, Aygün ailesinin varlığını hissettirmeye devam ettiği vurgulandı. 

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde: "Bilindiği üzere; Türkiye Futbol Federasyonu, ilimizde yaşanan afet sonrası GMG Kastamonuspor'umuzun 2021-2022 sezonu için tüm haklarını dondurmuş ve 2022-2023 sezonunda yeniden TEF 2. Lig'de mücadele etmesine karar vermiştir. Öncelikle bu süreçte kulübümüzün ayakta kalabilmesi ve takımımızın çalışmalarını sürdürebilmesi için Başkanımız ve yönetim kurulumuz, maddi-manevi tüm fedakarlıkları yapmaktadırlar. Hali hazırda tamamı Kastamonu'muzun genç evlatlarından oluşan A Takımımız, 24 kişi ile hafta içi her gün antrenmanlarını gerçekleştirmektedir. U9-U10-U11-U12-U13-U14 ve U18 altyapı takımlarımız da düzenli olarak çalışmalarım yapmaktadır. Bununla birlikte önümüzde ki sezon için de çalışmalarımız yoğun şekilde devam etmekte olup, hocalarımız ve personellerimiz aktif olarak görevlerinin başındadır. Bilinmesini isteriz ki; futbolcularımızın ve personellerimizin maaşları düzenli olarak ödenmekte olup aynı zamanda yapılandırılmış borçlarımızın vadesi geldiğinde ödemeler yapılmaktadır. Maddi ve manevi bir çok zorluk yaşansa da Kulüp Yönetimimiz, görevinin başmda ve çalışmalarına devam etmektedir. Bu konuda Aygün ailesi varlığını hissettirmeye devam etmekte olup, gelecek sezon çalışmalarımda bizzat takip etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum