Arama
Arama Sonuçları
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Kastamonu Şeker Fabrikası'na sağlam alım!
Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şeker Fabrikası personel alımını duyurdu.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!
Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi.
Bu köy, Kastamonu’nun 8 ilçesinden daha büyük
Komşudaki "Türkiye'nin en kalabalık köyü", nüfus oranıyla Kastamonu’da 2023 sonu itibariyle nüfusu 6 binin altında kalan Abana (4461), Ağlı (3521), Doğanyurt (5433), Hanönü (4395), İhsangazi (5235), Küre (5644), Seydiler (4796) ve Şenpazar (4844) ilçelerinden daha kalabalık…
Aydın; 'Sözümü tutmazsam hesabını sorun!'
31 Mart Yerel seçimlerinde aday gösterilen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, tekstil fabrikalarındaki işçilerle bir araya geldi. Kastamonu’yu çok daha güzel bir şehir haline getirmek istediği için aday olduğunu belirten Aydın, projelerini anlattı. Olmayacak projeler gösterip hayal satmadıklarını, oy için halkı kandırmadıklarını kaydeden Aydın, görev süresi boyunca verdiği sözlerini tutmazsa kendisinden hesap sorulmasını istedi.
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Feci kazada yeni gelişme
Organize Sanayide meydana gelen feci kazada, yaralanan Celal Demirbaş hakkında son detaylar öğrenildi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nda son iki gün!
Türkiye Şeker Fabrikalarına kadrolu memur alımları kapsamında yeni 214 kadro için süreç devam ediyor. Bu haberimizde Kastamonu’daki alımları ve KPSS 2023/2 tercih başvurularını bulabilirsiniz. Detaylar haberimizde…
Taşköprü Sarımsağı; Amerika'da kıymete bindi!
Çok az da olsa Kastamonu’da da ekimi yapılan ‘Çin Sarımsağı’; Amerika ve İngiltere’de ‘Ulusal Güvenlik Riski’ olarak gündemde yer alıyor.
Kastamonulu şoför, kazada hayatını kaybetti
Kastamonulu hemşehrimiz talihsiz kazada hayatını kaybetti.
Kastamonu Şeker Fabrikası, mülakat sonuçları belli oldu!
Kastamonu Şeker Fabrikası’nın da aralarında olduğu TÜRK-ŞEKER’in 613 kişiyi istihdam edeceği personel alım sonuçları açıklandı
Kastamonu'da üretimin enerjisini güneş karşılıyor
Taşköprü ilçesindeki sarımsak işleme fabrikasının çatısına TKDK desteği ile güneş panelleri yerleştiren girişimci, ihtiyaç fazlası elektriği şebekeye vererek gelir de sağladı Girişimci Sinan Alp: "Sarımsak çıktıktan sonra günde yaklaşık 600-700 kilovatsaat kadar ihtiyacımız oluyor. Bunun tamamını enerji santrali karşılıyor ve 1000-1300 kilovatsaat kadar da fazlası oluyor"
Türkiye’de elektrikli otobüs üretecek!
Alman sanayi devi MAN, Ankara tesisinde, iki sene içinde elektrikli otobüs üretmeye başlayacak.
Ekmekci, SABAH Gazetesi'ne konuştu
Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekçi, Sabah Gazetesine bir takım açıklamalarda bulundu
"Pancar teslimatında hiç bir sorun yok..."
Şeker Fabrikası önünde dün yaşanan olaylar sonrası,Sendika Başkanı Çuhadaroğlu'ndan cevap geldi. Kastamonu Şeker Fabrikası'nda pancar teslimatında bazı sorunlar yaşandığı şeklindeki sosyal medya haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 1000 yıllık hafıza” El sanatları sergisi Ankara’da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.  
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor
DÜZELTME İLANI
Kastamonu Şeker Fabrikası
İl Müdürü Gümüş'ten, Kastamonu'nun 'Kurs Fabrikası'na ziyaret
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret etti. Şube Müdürü Mücahit Kılınç' ın eşlik ettiği ziyarette Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ebubekir Yiğit' ten yeni eğitim öğretim yılında açılan ve devam etmekte olan kurslar hakkında bilgi alan İl Müdürü Hasan Gümüş, kursları ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti ve yapılan çalışmaları izledi.