Öztürk, federasyon başkanlığına adaylığını açıkladı;

Öztürk, federasyon başkanlığına adaylığını açıkladı

Kastamonulu hemşehrimiz masa tenisi sporcusu Ümit Öztürk, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıkladı...

Kastamonulu hemşehrimiz masa tenisi sporcusu Ümit Öztürk, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Federasyon başkanlığına aday olduğunu duyuran Öztürk, federasyonun yönetiminde kadın üyelere de yer vereceklerini söyledi. Masa tenisi sporunda ve sosyal hayatta kadınlara destek vereceklerini belirten Ümit Öztürk, “Yönetimde mutlaka kadın üyelere yer vereceğiz. Kurullarımızda ve milli takımımızda daha çok kadın idareci ve antrenörün yer almasını sağlayacağız. Masa tenisinde kadınların katılımını artırmak, kadın sporcuların ve görevlilerin sorunlarını dile getirecekleri ve çözüm için yeni projeler üretecekleri bir platform ulaştırmaları amacı ile federasyonda kadınlar komisyonu kuracağız. STK’lar ile düzenleyeceğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile kadınlarımızın yanında olacağız. Masa Tenisi anneleri projesi ile sporcularımızın annelerinin aktif olarak masa tenisinin içerisinde yer almalarını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum