Market alışverişi sonrası Erdoğan'dan açıklama !;

Market alışverişi sonrası Erdoğan'dan açıklama !

Kısıklı'da açılan ziraat Kredi Kooperatifi satış mağazasında eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile alışveriş meydana getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatlar gayet uygun" dedi....

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da oluşturulan ziraat Kredi Kooperatifi satış mağazasında eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile beraber alışveriş yaptı.




Mağazada ortalama yarım saat kalıp aldığı ürünlerin ödemesini nakit yapan Erdoğan, çıkışta gazetecilere mevzuştu. Mağazadaki ürünlerin çeşitlilik, kalite ve fiyat konusunda oldukça uygun bulunduğunu savunan Erdoğan, şunları söylemiş oldu:

"Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki marketi gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat buradan yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum