"Sorun çözüldü";

"Sorun çözüldü"

Kastamonu halk otobüslerinde sabah saatlerinde vatandaşlar otobüslerin kredi kartını okumaması dolayısıyla mağduriyet yaşadı. Yanında nakit parası olmayan vatandaşlar otobüsten inmek durumunda kaldı. Bunun yeni bir düzenleme olup olmadığı ise merak konusu oldu. Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu sorunun bankadan kaynaklandığını ve gerekli görüşmelerin yapılarak sorunun çözüldüğünü kaydetti....


SİSTEM KREDİ KARTINI GÖRMEDİ

8 Ekim itibariyle Kastamonu'da otobüslerde kartlı sisteme geçilmesinin ardından, dolmuşlara kartlı biniş sağlamaya başladı.  Otobüslere Kent Kart'ın yanı sıra kredi kartlarıyla da biniş imkanının sağlandığı otobüslerde, bu sabah itibariyle sıkıntı yaşandı. Otobüse binen vatandaşlar kredi kartını gösterdiğinde sistemin kredi kartını kabul etmediğini gördü. Otobüs şoförleri kredi kartının geçmediğini belirtti. Yanında nakit parası olmayan vatandaşlar otobüsten inmek zorunda kaldı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Öte yandan bu durumun yeni bir düzenleme olup olmadığı ise merak konusu oldu. 

Söz konusu durum üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konunun kendileriyle ilgili olmadığını, sorunun bankadan kaynaklandığını belirtti. Başkan Vidinlioğlu gerekli irtibatların kurulduğunu ve sorunun giderildiğini kaydetti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum