Arama
Arama Sonuçları
Yer Kastamonu! Uyuşturucu, silah, tüfek...
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ruhsatsız silahlar ve av tüfeği ele geçirildi.
Kastamonu'da büyük uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kastamonu'da 67 Bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirilen zanlı, Adliyeye sevk edildi.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Ayakkabının içinden uyuşturucu hap çıktı
Ayakkabısına sakladığı 82 adet uyuşturucu hap ve 37.82 gram uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Muhammed Yakut, İspanya'da yakalandı
Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut, İspanya'nın kuzeyinde polis tarafından yakalandı.
PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek? Uzmanlar açıkladı
Uzman isimler "PKK ne zaman teslim bayrağı çekecek?" sorusunu cevaplandırdı.
Bilgi güvenliği teknolojisi bölümü mezunları ne iş yapar ve nerelerde çalışır?
Bilgi güvenliği teknolojisi bölümü, bilgi güvenliği alanına odaklanan bir üniversite veya yüksekokul programını ifade eder. Bu tür bir bölüm, öğrencilere bilgi güvenliği konularında gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar. Bilgi güvenliği; bilgisayar sistemleri, ağlar, veritabanları ve diğer teknolojik altyapılar üzerindeki tehditlere karşı koruma sağlamayı amaçlayan bir disiplindir.
Bakan Fidan: “(İsveç’in NATO'ya üyeliği) 'Tartışmaya açıktır'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e saldırı) İnanç olarak sahip olduğumuz değerler açısından olaya zaten büyük bir tepkimiz var. Fakat diğer taraftan stratejik ve güvenlik değerlendirmesi itibarıyla da söz konusu İsveç’in NATO'ya üye olduğu zaman bunun bir yük mü getireceği, bir fayda mı getireceği konusu artık daha çok tartışmaya açıktır” dedi.
Komşu'da uyuşturucu operasyonu
Karabük'te iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.
Savunma sanayi gücüne güç katıyor, 170 ülkeye 230 ürün ihraç edildi!
Türkiye'nin Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türk savunma sektörünün 230 farklı ürünü 170 ülkeye ihraç ettiğini belirtti.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü de yapmıştı: Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu
Kastamonu'da da görev geçmişi olan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu.
İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı: 39 göçmen kaçakçısı yakalandı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sakarya ve Hatay'da düzenlenen operasyonlarda 39 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "Düzensiz göçle mücadelemiz aralıksız devam edecek" dedi.
Nefes kesen operasyon
Bakan Yerlikaya: Şırnak Uludere’de gerçekleştirilen operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.
MİT’ten sınır ötesi operasyonu: sözde sorumlu etkisiz hale getirildi
MİT, Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da düzenlediği operasyonla PKK/KCK'nın sözde Sincar eyalet sorumlusu Mesut Celal Osman'ı etkisiz hale getirdi.
Seçim öncesi TikTok'ta 700 bin Türk hesap çalınmış
Seçimlerden hemen önce gerçekleşen bu olayın, TikTok'taki en büyük zaafiyet olarak kayıtlara geçtiği belirtildi.
FETÖ firarisi şahıs Taşköprü’de yakalandı
FETÖ terör örgütü üyesi olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Halen görevde olan öğretmen FETÖ'den tutuklandı
Halen görevde olan öğretmen FETÖ'den tutuklandı
DEAŞ’lı 2 şahıs yakalandı
KASTAMONU'DA TEM VE İSTİHBARAT’TAN ORTAK OPERASYON...
Kastamonu’da PKK operasyonu!
Şafak operasyonunda PKK silahlı terör örgütüyle bağlantılı 1 şahıs yakalandı.
İstanbul’dan Kastamonu’ya uyuşturucu getirirken yakalandılar
İstanbul’dan Kastamonu’ya uyuşturucu getirdiği tespit edilen 2 kişi, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.
İstanbul’dan geldi, Kastamonu’da yakayı ele verdi [VİDEO]
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce ortak yapılan çalışma sonucu; İstanbul ilinden gelen ve ekiplerce takip edilen araca yapılan operasyonda 7 adet ruhsatsız tabanca, 150 adet tabanca fişeği ve tabanca namlusu ele geçirildi.
CHP’nin örgütleri; Kastamonu Üniversitesi mezununa emanet
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden sonra istifalarını sunan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin yerine yeni isimleri atadı. MYK’da kendisiyle birlikte 18 olan üye sayısını 15’e düşüren Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'u, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı pozisyonuna atadı.