Yer Kastamonu! Uyuşturucu, silah, tüfek...;

Yer Kastamonu! Uyuşturucu, silah, tüfek...

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ruhsatsız silahlar ve av tüfeği ele geçirildi....

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Taşköprü ilçesinde durdurulan araç içerisinde bulunan şahısların üstlerinde ve araç içerisinde yapılan aramada; 3 adet tabanca ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili jandarma ekiplerince gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edildi. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin devamlılığının sağlanmasına yönelik faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.

BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

Aynı gün içinde Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu tespiti yapılan iki şahsın üst ve araç aramasında çok sayıda sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Kastamonu polisi, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik operasyonlara devam ediyor. Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu tespit edilen iki şahsın Tosya’da yapılan üst ve araç aramasında 27.967 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 2 şahıs hakkında işlemlere başlandı.

Yine aynı gün Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araçta yaptıkları aramada peçeteye emdirilmiş amfetamin yakaladı. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde durdurulan araç içerisinde ve araçta bulunan iki şahsın yapılan üst aramasında; 9 adet amfetamin emdirilmiş peçete, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 47 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Jandarma ekiplerince iki şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum