Arama
Arama Sonuçları
Aracında öldürdüler!.. 2 kişi tutuklandı
Kastamonu’da iki gün önce akşam saatlerinde aracında silahla vurulmuş halde bulunan cinayetin olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu. 
Erbilgin; '21 bin 800 seçmeni incitiyorsunuz!'
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin katıldığı canlı yayında, Kastamonulu olmadığı söylemlerine ilişkin, kendisini Kastamonu'nun evladı olarak gördüğünü kaydetti. Kastamonu'da Kastamonulu  olmayan 21 bin 800 seçmen olduğunu söyleyen Erbilgin; ' Sayın Doğan Ünlü, Sayın Yüksel Aydın bu memleket meselesine karşı cümle kurdukça burada 21 bin 800 seçmeni incittiklerini bilmeliler" dedi.
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Cüneyt Özdemir’in yayınında tepki!
Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi belirleyen Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hatay’dan canlı yayın gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk olan Özdemir’in yayınında bir depremzede; Başkan Savaş’a tepki göstermek üzere bölgeye geldi.
Kastamonu'da mülakat tepkisi: Hangi vicdana sığar?
Türk Eğitim-Sen, Kastamonu Üniversitesi’nde bir üyelerinin mesleki yeterlilik sınavında 85 puan almasında rağmen mülakatta 64 puanla elendiğini öne sürerek; MEB'e tepki gösterdi...
Kastamonu taraftarına stat yetmedi!
GMG Kastamonuspor'a yoğun ilgi...
Karısını, evde bıçaklanmış halde buldu...
Kelimelerin kıyafetsiz kaldığı olay...
Yanlışlıkla küçük çocuğunu öldürdü
Yanlışlıkla oğlunu vuran baba yaşamına son verdi
Yükleme noktasında ulaşım kuyruğu
Kastamonu’da vatandaşlar ve öğrenciler, akbil dolum işlemlerini gerçekleştirmek için sıraya girdi.
Kiracı, ev sahibini öldürdü
Tokat'ın Niksar ilçesinde, ev sahibi ile eski kiracı arasında çıkan tartışma sonucu ev sahibi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Kaçan eski kiracı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Tokat'ın Niksar ilçesinde ev sahibi ile eski kiracı arasında çıkan tartışma sonucu bıçaklanan ev sahibi hayatını kaybetti.
Sardalyadan bulaşan ‘botulizm’ öldürdü
Fransa’nın Bordeaux kentindeki “Tchin Tchin” adlı restoranda, 4 - 10 Eylül arasında servis edilen ev yapımı sardalyalardan yiyen müşteriler arasındaki bir kadın hayatını kaybetti.
Çatal’dan Erbilgin’e: ‘Kirli siyasetini git memleketinde yap’
"Benim Kastamonumda kirli siyaset yapma. Kastamonulu hemşehrilerimi birbirlerine düşürme."
Anadolu'nun en eski gazetesi 100. yılını kutluyor
6 Eylül 1924 yılında kurulan Bartın Gazetesi, 100. yılını kutluyor.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Emeklilikte yeni sistem! Tarih ve detaylar belli oldu
Yeni tamamlayıcı emeklilik sigortası sistemi gelecek yıl yürürlüğe konacak.
Yeni dönem heyecanı başladı
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, göreve yeni başlayan öğretmenlerle bir araya geldi.
Cide’de ‘Filenin Sultanları’ coşkusu…
Cide Belediyesi tarafından A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçı için Atatürk Özgürlük ve Gençlik Parkına dev ekran kuruldu.
3600 ek göstergede yeni çalışmalar yolda
1’inci dereceye yükselen memurların 30 yıllık hizmet süresini doldurdukları takdirde emeklilik maaşlarına en az 4 bin 500 lira, emeklilik ikramiyelerine ise en az 150 bin liralık bir yansıma olacak.
SGK yetkilisi açıkladı: Emekli maaşları en az 4500 lira artacak
3600 ek gösterge düzenlemesi en erken 15 Ocak 2024 tarihinde yürürlüğe gireceğini söyleyen Sosyal Güvenlik Kurumu Başuzmanı İsa Karakaş, “3600 ek gösterge ile emeklilik maaşlarına 4 bin 500 liralık yansıma olacak” dedi.
İklim krizi turistlerin rotasını etkileyebilir
Turizm kuruluşları ve uzmanların tahminine göre, Güney Avrupa'da artan sıcaklıklar turist alışkanlıklarında kalıcı bir değişime yol açabilir.
Bahar Çakır, Özel Bireylerle vedalaştı: 'Hep gönlümde kalacaksınız'
Kastamonu Özel Bireyler Derneği tarafından Muş Valiliğine atanan Vali Avni Çakır ile eşi Bahar Çakır için veda programı gerçekleştirildi. Programda özel bireylerin kendi elleriyle hazırladıkları hediyeler, Bahar Çakır'a verildi. Vali Avni Çakır ve Bahar Çakır'ın Kastamonu'dan ayrılmasına üzülen özel bireyler ve Bahar Çakır, duygu dolu anlar yaşadı. Bahar Çakır, konuşmasında; "Hepinizi çok seviyorum bunu bilin isterim. Hep gönlümde kalacaksınız. Kendinize çok iyi bakın" dedi.
4.5 milyon kişi için erken emeklilik yolu açılıyor
8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı olanların yaş şartı olmadan emekli olmaları artık bir kazanılmış hak olarak kullanılacak.
İnternette görüp tıkladı 12 bin 500 dolarından oldu!
Isparta'da emekli hemşire Zeynep Naile Dilmaç'in (50) yüksek kazanç ümidiyle tıkladığı internet reklamı hayatını kararttı. Telefonla kendisini arayan dolandırıcılara inanıp 12 bin 500 dolar tutarında kredi çeken Zeynep Naile Dilmaç, "Paramın geri geleceğini düşünmüyorum. Lütfen bu dolandırıcılara inanmayın, kanmayın. İnternette gördüğünüz her şeye kapılmayın" dedi.
Memur maaş zammı için çifte hazırlık...
Bir yandan toplu sözleşme görüşmeleri devam ederken, bir yandan da kapsamı genişletilerek birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesi için çalışmalar sürüyor