Arama
Arama Sonuçları
100 Tarım İhtisas OSB kurulacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal üretimin planlanmasını, Ankara’da masa başında yapmadıklarını vurguladı. Su Kanunu hazırlayan bakanlık Mera Kanunu’nu ise değiştirecek.
TMO Genel Müdürü Güldal: 'Son taneye kadar alacağız!'
TMO Genel Müdüründen “randevu” sorunuyla ilgili açıklama geldi
30 tamburun teslim töreni yapıldı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ORKÖY Kredisi kapsamında çitçilere verilen 30 adet tambur için teslim töreni gerçekleştirildi.
Subaşı köyünde çitçi eğitimi
Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçilerin karşılaştıkları sorunları çözmelerine yardımcı olacak yetenekleri kazandırmak amacıyla çiftçi eğitimi ve yayım toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Kastamonu Merkez Subaşı Köyünde İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tankırıkulu, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Uğur Ertop, şube personeli, Tarım Danışmanları ve çiftçilerin katılımı ile çiftçi eğitim ve yayım toplantısı gerçekleştirildi.
32 yatırımcıya çapa makinesi
Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı dahilinde, Doğanyurt ilçesinde, üretime yönelik makine ekipman alımı projeleri kapsamında, almaya hak kazanıp sözleşme imzalayan 32 yatırımcıya çapa makineleri törenle teslim edildi.