Arama
Arama Sonuçları
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Acacia Maden Kastamonu'da personel alıyor! (SON BAŞVURU 10 MAYIS)
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren Acacia Maden, personel alımı yapacağını açıkladı.
İmamoğlu’ndan Kastamonu’ya ilgi!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu’ya selamlarını gönderdi.
Kastamonu, alması gereken payı bir türlü alamamış
Turizm Haftası nedeniyle Turizm Endüstrileri Birliği 'TUREB' Başkanı Fikri Yazan bir basın bildirisi yayınladı.
Aylık 30 bin lira maaşı var, çırak yetişmiyor
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
Kastamonulu kadın çiftçiler artık daha bilinçli!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Hanönü ilçesi Bağdere köyünde kadın çiftçilere eğitim verildi.
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Turhan başkanın oğlu; CHP’ye katıldı
1999-2014 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanı olarak görev yapan MHP’li Turhan Topçuoğlu’nun oğlu; Ahmet Tuğer Topçuoğlu, CHP’ye üye oldu…
Hz. Pir türbesi, Kastamonulu genç mimara emanet!
Kastamonulu hemşehrimiz genç mimar Aslı Yılmaz, Kastamonu'nun en büyük değerlerinden ve önemli mekanlarından olan Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nin restorasyon ve yenileme işinde  taşeron firma Murat Yanıkkaya adına mimar olarak çalışıyor. Ekim ayında başlayan restorasyon çalışmasında görev alan genç Mimar Aslı Yılmaz, türbede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Ekmekci'ye eleştiri: 'Kastamonu sokaklarında dolaşsaydın...'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Milletvekili Ekmekci'yi Kastamonu sokaklarında gezmemek ve gerçekleri görmemekle eleştiren Karabacak, kadın, çocuk ve emeklilerin haklarını hatırlattı. Karabacak ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sıkıntısına da değindi.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
Mehmet Çiftçi, MHP Genel Merkezi'nden ses verdi
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkan A. Adayı olan Avukat Mehmet Çiftçi, ilk açıklamasını yaptı.
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
Belediye çalışanları kadroya girdi! Coşkuyla kutlandı
Kastamonu Belediyesi, tüm personellerini Personel Limited Şirketi kadrosuna dahil etmişti. Bugün Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun katılımıyla belediye personellerin kadroya geçmeleri adına kutlama programı düzenlendi
"Çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'yi haksız şekilde eleştirdiğini dile getirdi. Güzel açıklamasında; "Haksız ithamlarda bulunarak Milletvekillerimize yaptığınız amaçsız ancak çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez. Masa başında oturarak bugün nasıl bir çamur atarım diye düşünmekten öte..."
Vali Dallı: "Orada bir problem var belli"
İnebolu Terminal Köprüsü, Vali Meftun Dallı başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu (İKK) toplantısında bir kez daha gündeme geldi.