Arama
Arama Sonuçları
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
İhsangazi yeniden Hayati Başkan dedi!
Sandıkların yüzde 100’ü açılmasıyla birlikte, İhsangazi'de sonuçlar netleşti.
Seçim sonrası “tatil” kararı!
Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Kastamonu'da 'Şerife Bacı'nın İzindeki Türk Kadınları' ödüllendirildi!
'Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Şerife Bacı'nın İzinde Türk Kadını' kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada ilk 3 şöyle; Tosya Fen Lisesi'nden Betül Çiftçi, Seydiler İstiklal Yolu ÇPAL'den Ayşegül Kutlu ve Küre ÇPAL'den Yeliz Uçar oldu.
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
İklim Değişikliği Zirvesi gerçekleşti
"Geri Dönüşen Şehir Samsun" isimli proje kapsamında "Samsun İklim Değişikliği Zirvesi" gerçekleştirildi.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Başkan Vidinlioğlu 'Ercan Öğretmen' için  seferberlik başlattı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu için arkadaşları yardım çağrısında bulunmuştu. Belediye Başkan R. Galip Vidinlioğlu da Ercan öğretmen için seferberlik başlattığını duyurdu.   
Kastamonu'nun öğretmeni kanserle mücadele ediyor! Acil destek çağrısı
Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken lösemi hastalığına yakalanan 37 yaşındaki Ercan Özmeneroğlu'nun  arkadaşları ilik arama yarışına girdi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Yüksel Aydın listeden ayrılan ‘Hamdi Öz’ için konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayını Siyaset Özel’de bu akşamın konuğu MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın oldu. Aydın, MHP’nin kesinleşen listesinde, Hamdi Öz’ün yerine Zühtü Aslan’ın ismiyle yeniden güncellenmesine ilişkin konuştu. Aydın açıklamasında; “Görünce ‘Ben burada olmam’ dedi, çıktı. Olabilir insanlar nefislerine yenik düşüyor bazen” dedi.
Başın sağ olsun Kastamonu
Üç gün içinde Kastamonu’da 3 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Emekli öğretmen, hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Cide ilçesinde ikamet eden emekli öğretmen hayatını kaybetti.
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Kastamonu’ya ”ZOR” dönüş
Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemine 5 Şubat Pazartesi günü başlamaya hazırlanıyor. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de yeni dönem heyecanını taşıyor.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
Kastamonu hafta sonu Ilgaz’a koştu!
Kastamonu-Çankırı sınırında bulunan Ilgaz Dağı’nda, yarıyıl tatilini kayak yaparak geçirmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Kayak merkezi çevre illerden gelen kayak tutkunlarının akınına uğradı.
Kastamonulu Hasan Hoca’yı kaybettik…
Hanönü ilçesinin tanınan ve sevilen simalarından emekli öğretmen Hasan Gülmez, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hasan Hoca olarak tanınan emekli öğretmen Hasan Gülmez, Hanönü Merkez Halime Hatun Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Bozbük aile kabristanlığına defnedildi.
Azdavaylı Osman Öğretmen hayatını kaybetti! Onun da öğretmeniydi....
Azdavaylı emekli öğretmen Osman Pirci hayatını kaybetti. Merhum öğretmen Osman Pirci, Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'in de ilkokul öğretmeniydi.
Kastamonu'dan 'DON' manzaraları
Kastamonu, ilginç bir sabaha uyandı. Gece saatlerindeki hafif sağanak yağış, sabah saatlerinde yerini buza bırakırken; Kastamonuluları ise büyük bir sürpriz karşıladı. Onlarca araç kaza yaptı, yüzlerce vatandaş yere düştü ve Kastamonu; son yılların en zorlu sabahlarından birine uyandı.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Bakan Yumaklı: ‘Kastamonulu olarak gurur duydum’
Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın katkılarıyla hizmete sunulan Mecit Çetinkaya Teknik Anadolu Lisesi binasının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; yapılan hayra dikkat çekti ve Türkiye’ye Kastamonu’dan mesaj verdi. verdi.