Arama
Arama Sonuçları
KÜ öğrencilerinden Teknofest başarısı
(KÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Teknofest'te kurdukları teknoloji takımları ile farklı kategorilerde binlerce takım arasından finale kalarak büyük başarı elde etti.
TMD Kastamonu, ‘Şatırgil’ ile devam
Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Kastamonu Şubesi’nin 12’nci olağan genel kurulu, Kastamonu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda TMD Şube Başkanı Ahmet Şatırgil, seçimlere tek listeyle girerek yeniden başkan seçildi.
KÜ akademisyenlerinden TÜBİTAK 2237-A başarısı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) 3 akademisyen projesi “TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği” Programı kapsamında desteklenmeye layık görüldü.
KÜ’den Acacia Maden’e çalışma ziyareti
Kastamonu Üniversitesi Rektör yardımcıları ve beraberindeki heyet, Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren bakır madeni işletmesi Acacia Maden İşletmeleri A.Ş.’ye çalışma ziyaretinde bulundu.Acacia Maden İşletme Müdürü Lain Anderson tarafından karşılanan heyet, ziyaret kapsamında maden sahasını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Tosya farkını gösterdi! Ramazan'a görülmemiş veda
Tosya ilçesi Ramazan ayı sahurda davul çalarak ve maniler söyleyerek vatandaşları uyandıran davulcular, Ramazan ayının son gecesinde davul gösterisi ile bayramı karşıladılar.
Tosya'da sahur vakti halay çektiler
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir grup vatandaş, Ramazan davulcusuna sahur vakti sürpriz yapıp birlikte halay çekti. O anlar renkli görüntülere sahne oldu.
Minik öğrencilerin KÜ ziyareti
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevgi Öztürk ve Kimya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nesrin Şener’in birlikte düzenlediği “Geleceğin Kâşifleri İş Başında” projesi kapsamında Kastamonu Bahçeşehir Koleji okul öncesi bölümü Sarı ve Yeşil sınıf öğrencileri Kastamonu Üniversitesini ziyaret etti.
KÜ Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nda yerini aldı
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde Kastamonu Üniversitesi paydaşlarının da arasında yer aldığı Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF), Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde başladı.
Teknokent'te girişimcilere eğitim
Kastamonu Teknokent bünyesinde faaliyetlerini yürüten Teknokent Akademi ve Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Ofislerinin, Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün desteğiyle hayata geçirilen “İhtisas Odaklı Girişimcilik ve Kuluçka Programı” son dersiyle tamamlanmış oldu.
KÜ'de Kadın Kooperatifleri Vizyon ve Kalkınma Paneli
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi ev sahipliğinde “Kastamonu Kadın Kooperatifleri Vizyon ve Kalkınma” paneli gerçekleştirildi.
KasWood-Üniversite iş birliği
Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu, altıncı ziyaretini Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren KasWood firmasına gerçekleştirdi.