Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu dahil 6 ilin acil sağlık hizmeti masada!
2024 yılı 9. Bölge İlleri Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı Ankara'da yapıldı.
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Kastamonu'da drift yapan sürücü bedelini ağır ödedi!
Kastamonu’da drift atan sürücü o anları sosyal medya hesabı üzerinden herkese açık olarak paylaştı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kimliğini tespit ettiği sürücüye cezai işlem uyguladı, aracını trafikten men etti.
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
İlla birileri daha mı ölmeli?..
Kastamonu’da sadece Şehir Parkı’nda yer alan gençlerin hayallerini süsleyen kaykay pisti, yetenekli gençlerin sorunu haline geldi. Kaykay pistinin dışında kaykaylarını süren gençler, sorunlarını dile getirerek pistin düzeltilmesini istedi.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Kastamonu'nun tehdidine örnek operasyon!
Başta Kastamonu olmak üzere, Batı Karadeniz de tehlike saçan 'kahverengi kokarca' için örnek adım atıldı.
Zimbabwe’de Kastamonu imzası!
Halit Bitkin, “Deniz Feneri Kastamonu Temsilcisi olarak 10.000 km uzakta Afrika ülkesi Zimbabwe’de bir vefa örneği daha göstererek yoksul Zimbabwe müslümanlarına “Atabey Gazi Mescidi” inşa ederek teslim ettik” dedi.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Uluay; 'Tüm abonelikler mi yoksa sadece 3 gazete mi?'
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın geçtiğimiz günlerde belediyenin aboneliği bulunan ve yıllık ücreti 426 bin 230 TL olan Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah gazetelerinin aboneliklerini iptal etmesi, Milletvekili Halil Uluay'ın dikkatini çekti. Uluay konuyla ilgili Baltacı'ya soru yöneltti.
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Yok böyle bir artış!.. Kastamonu lezzeti çıldırdı
Kastamonu'nun coğrafi işaretli ürünleri arasında yer alan süt kuzusundan çıra kullanılarak yapılan meşhur Kuyu Kebabı bu sezon 1100-1500 liraya kadar çıkıyor. 2008-2024 yılları arasında Kuyu Kebabının artan fiyat listesini sizler için derledik.
Hazırlıklar tamam, sıra Şampiyonlukta!
Kadın Boks Milli Takımı, Kastamonu'da sürdürdüğü Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. 93/500
Kastamonu Özel İdare bayramlaştı
Kastamonu İl Özel İdaresi personelleri,  Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programında merkez binada sosyal tesislerde bir araya gelerek bayramlaştı.
Türkiye’de görüldü; Kastamonu’ya doğru geliyor!
Uzman açıkladı; Türkiye’de familyası tespit edilen canlı, Kastamonu’ya doğru yayılıyor.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Aylık 30 bin lira maaşı var, çırak yetişmiyor
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
Özgür Özel'den açıklama! 'Bu seçimin kaybedeni yoktur'
CHP Genel Başkanı özgür Özel canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özel açıklamasında; "Bu seçimin bir kaybedeni yoktur. Bizim başarımız kimsenin ezilmesi olmayacaktır. Kimsenin hezimeti değildir. Halkımız, iyi hizmeti ödüllendirmiş, kötü hizmeti ve kötü niyeti cezalandırmıştır" ifadelerine yer verdi.
‘Tarihi çarşıda kafe’ neden olmasın?
Kastamonu'nun tarihi dokusunu yansıtan Bakırcılar Çarşısı'nda, geçmişin izlerini taşıyan bir dükkanın kapıları herkese açık. Açıksöz Gazetesi olarak Rasim Yıldız'ın el yapımı ürünlerle dolu dükkanını ziyaret ettik ve zamanın izinde keyifli bir yolculuğa çıktık.