Arama
Arama Sonuçları
Sahile vurdu... Bu kez tam 3 tane!
Sinop sahiline 3 adet ölü yunus balığı vurdu. Geçtiğimiz ay yine bir ölü yunus balığı Sinop sahiline vurmuştu... Konuyla ilgili inceleme başlatıldı
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Kastamonu'nun komşusunda iç acıtan görüntü
Komşu ilde iç acıtan görüntüler...
İlkokul öğrencileri sorularının cevabını yerinde öğrendi
Çatalzeytin ilçesinde Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Hayat Bilgisi dersi kapsamında Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'i ziyaret ederek yerel yönetimlerle ilgili merak ettiklerini sordu. 
"Nuh Tufanı Sığınağı Olarak İddia Edilen Mağara, Keşfedilmeyi Bekliyor"
Tokat’ta bulunan Luvi Mağarası turizme kazandırılmayı bekliyor. Nuh Tufanından kaçanların sığındığına inanılan mağara, tarih öncesi dönemlere ait birçok iz taşıyor.
İlçelerde şok eden siyasi değişim!
AK Parti, Kastamonu'da 19 ilçe belediye başkan adayını belirledi ancak Abana, Bozkurt, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 4 İlçede mevcut belediye başkanlarında değişikliğe gidildi.
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
37 plaka terör estirdi: Önce adam vurdu sonra şehri birbirine kattı
37 ACD 112 Kastamonu plakalı araç, Kocaeli’de terör estirdi. Adam vurdu, ehliyetsiz ve alkollü çıktı.
Kastamonulu müdür yardımcısının acı günü
İKMB İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan, Kastamonulu müdür yardımcısı Yunus Söyünmez’in acı günü….
Kastamonu için 'Seçim Vakti'
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler de çalışmalarına hız verdi...
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
İtfaiyeciler, elektrikli araçların karışabileceği kazalara tatbikatlarla hazırlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal: "Teknolojiye ayak uydurmaya çalışarak bu alandaki gelişmeleri takip ediyoruz"
Kastamonu'da büyük uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kastamonu'da 67 Bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirilen zanlı, Adliyeye sevk edildi.
İl Müdürü Gümüş, Şenpazar'da okul ziyaretlerine devam etti
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş Şenpazar ilçesindeki okul ziyaretleri kapsamında Şenpazar Borsa İstanbul İlkokulu Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.
Gümüş, Şenpazar'da öğrencilerle buluştu
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Hasan Gümüş, ilçe ziyaretleri kapsmaında Şenpazar ilçesini ziyaret etti. Öncesinde Şenpazar Kaymakamı Ayberk Erdoğdu'yu makamında ziyaret eden Gümüş akabinde Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Kastamonu MEM'den, Koordinasyon Toplantısı
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile haftalık Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
GMG Kastamonuspor taraftarı, formasına kavuşuyor
Kastamonuspor taraftarları formasına kavuşuyor.
Vali Dallı'dan Mevlüt Kandili mesajı
Vali Meftun Dallı Mevlüt Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Dallı açıklamasında; "Bu gecenin, insanlığın Peygamber efendimizi daha iyi tanımasına ve anlamasına, kardeşliğin, hoşgörünün, merhametin, adaletin insanlığı kuşatmasına vesile olması dileğiyle" dedi.
Vali Dallı'dan Mevlüt Kandili mesajı
Vali Meftun Dallı Mevlüt Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Dallı açıklamasında; "Bu gecenin, insanlığın Peygamber efendimizi daha iyi tanımasına ve anlamasına, kardeşliğin, hoşgörünün, merhametin, adaletin insanlığı kuşatmasına vesile olması dileğiyle" dedi.