Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu yarışmacı kazandı
360 TV ekranlarında ilgiyle izlenen Alper Ateş’in sunduğu “Ben Bilirim” adlı yarışmanın kazananı Kastamonulu yarışmacı oldu. Finale kalan Kastamonulu yarışmacı son soruyu da bilerek, yarışmanın kazananı olmayı başardı.
Yarışmada ‘Kastamonu’ sorusu zorladı!
Alper Ateş'in TV 360 ekranlarında sunduğu yarışma programı " Ben Bilirim" ekranlarında, Kastamonu’nun ilçesi soruldu.
Ağlı'nın armutları Masterchef'e damga vurdu
MasterChef Türkiye All Star'da mücadele hız kesmeden devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2023 All Star son bölümde dokunulmazlık oyununda Kastamonu'nun Ağlı ilçesinden, özel olarak toplanan ve yarışma için özel olarak gönderilen çördük (yaban armudu), ana yemek ürünü oldu.
Fatih Altaylı milyoner yarışması için olay sözler! 1 milyon TL’ye….
Sevilen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 24 yaşındaki yarışmacı Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon TL değerindeki ödülün sahibi oldu. Sosyal medya yarışmacının eline geçecek parayı konuşurken Fatih Altaylı da konuya dair sessiz kalamadı.
84 milyon Rabia'yla birlikte ağladı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi: Rabia Birsen Göğercin'in hayat hikayesi herkesi ağlattı...
81 milyon Rabia'yla birlikte ağladı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi: Rabia Birsen Göğercin'in hayat hikayesi herkesi ağlattı...
Acun Ilıcalı "SMS yok, meydan senin" diyerek açıkladı!
Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı oyuncu Nihat Altınkaya olmuştu. Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak ikinci yarışmacıyı da açıkladı. Son yarışmada sert ifadeler kullanan ve şampiyonu eleştirerek "Bir daha asla gitmem" diyen Nagihan Karadere yine yarışmaya dahil oldu.
TL değer kaybedince milyoner ödülü değişti
Kenan Işık, Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım ve son olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında büyük ödül değişti. İşte iddia edilen o tutar...
TEKNOFEST Roket Yarışması için geri sayım başladı
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Roket Yarışması, 17-22 Ağustos'ta Aksaray Tuz Gölü'nde gerçekleştirilecek.
Siyasiler Taşköprü'de boy gösterdi
7. Geleneksel Trab ve Tek Kurşun Atış müsabakaları bu yıl da Kastamonu Taşköprü ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
İkili kafes dövüşüne hazırlanıyor
Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg ile teknoloji dünyasındaki en büyük rakibi Elon Musk arasındaki kafes dövüşü yeniden gündemde. Birbirine meydan okuyan ikiliden Zuckerberg, Brezilya jiu jitsusunda mavi kuşak sahibi olmaya hak kazandığını duyurdu.
TEKNOFEST yarışma başvuruları uzatıldı
İstanbul’da gerçekleştirilmiş olan, 2 milyon 547 bin ziyaretçisi ile rekorlara imza atarak bilim, teknoloji ve uzayla dolu unutulmaz izler bırakan TEKNOFEST, 2023 yılının ikinci ve üçüncü durağında yepyeni bir yarışma modeliyle 30 Ağustos 3 Eylül 2023 tarihleri arasında Başkent Ankara’da, 27 Eylül 1 Ekim 2023 tarihlerinde ise Ege’nin incisi İzmir’de gerçekleşecek.
TEKNOFEST’te bu yıl ilk kez…
TEKNOFEST Ankara'da ilk kez düzenlenecek olan DENEYAP Kart Robolig Yarışması festival kapsamında robolig formatında düzenlenen ilk yarışma olacak.
Festivalde coşkulu son
Her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen 28. Cide Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali sona erdi. Festival kapsamında gerçekleştirilen konser hava şartları dolayısıyla kapalı spor salonunda yapıldı.
19 yıllık akademisyenin bilemediği soru şok etti!
Kim Milyoner Olmak İster'de 19 yıllık bir akademisyenin basit bir mantık sorusunu bilemeyerek elenmesi sosyal medyada gündem oldu.
Masterchef'te İstiklal Yolu
Özellikle son zamanlarda Kastamonu ile ilgili konuşmaların yaşandığı MasterChef programında bu seferki konu ise İstiklal Yolu oldu.
Masterchef'te İstiklal Yolu
Özellikle son zamanlarda Kastamonu ile ilgili konuşmaların yaşandığı MasterChef programında bu seferki konu ise İstiklal Yolu oldu. Şef Ömür Akkor, İnebolu'dan Kastamonu'ya uzanan 95 kilonetrelik İstiklal Yolu'nu tek başına yürüdüğünü dile getirerek; "Gençler için tavsiyem kampçılık çok güzel şey ama bir kere bu memşeketin nasıl kurtulduğunu, ecdad burayı nasıl var etti orayı yürüyüp bir görmek lazım" dedi.
Kastamonu pastırması MasterChef’te gündem oldu
Türkiye'de pastırma denildiğinde ilk olarak Kayseri ve Kastamonu akla geliyor
KADEM'den ödüllü öykü yarışması: Hayatın İçinde Kadın
KADEM Sanat sanatın farklı alanlarında kadın hikâyelerini görünür kılmak amacıyla her yıl fotoğraf, resim, senaryo, kısa film gibi kategorilerde yarışmalar düzenliyor. Bu yılki öykü yarışmasının teması "Hayatın İçinde Kadın".
Siyez yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
İhsangazi ilçesinde dün gerçekleştirilen Siyez Şenlikleri kapsamında düzenlenen yemek yarışmasında birinci olanlara ödülleri İhsangazi Kaymakamı Taha Genç tarafından verildi.
Yüzerek, yaza merhaba dediler
Taşköprü’de "Yaza Merhaba Yüzme Yarışması" programı gerçekleştirildi.
Kaymakam ve Başkan karşı karşıya
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş ve Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Cide Kapalı Spor Salonu'nda masa tenisinde karşı karşıya geldi.
Kaymakam ve Başkan karşı karşıya
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş ve Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Cide Kapalı Spor Salonu'nda masa tenisinde karşı karşıya geldi.
Cide'de koşu ve bisiklet yarışması
15 - 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftasının 104.Yıldönümü Kutlama Programı kapsamında Cide ilçesinde halk koşusu ve bisiklet sürme yarışması yapılacak.
Soru Kazanı'nda ayın büyük finali yayında
Kastamonu’nun bilgi yarışması Soru Kazanı’nda ilk ayın sonunda büyük ödülü verildi.
Oyuncaklarıyla yarıştılar
Kastamonu'da düzenlenen ve 14 ilden 74 adayın başvuru yaptığı Ulusal Ahşap Oyun ve Oyuncak Tasarım Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.