Siyasiler Taşköprü'de boy gösterdi;

Siyasiler Taşköprü'de boy gösterdi

7. Geleneksel Trab ve Tek Kurşun Atış müsabakaları bu yıl da Kastamonu Taşköprü ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti....

Taşköprü Avcılar Atıcılar ve Olta Balıkçılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu 7. Geleneksel Trab ve Tek Kurşun Atış müsabakaları bu yıl da Kastamonu Taşköprü ilçesinde gerçekleşti. Taşköprü İlçesine bağlı Ağcıkişi mahallesi Kabayazı'da gerçekleştirilen etkinlikte İl ve ilçe yöneticileri de boy gösterdi.

 Düzenlenen etkinliğe Ak Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak,Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Başkanı Serkan Uçar, Ak Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, "Taşköprü Avcılar Atıcılar ve Olta Balıkçılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu 7. Geleneksel Trab ve Tek Kurşun Atış müsabakasına, Kastamonu Milletvekilimiz Sn. Halil Uluay ve protokol üyelerimiz ile birlikte katıldık. Trab atışlarımızın kazasız ve keyifli geçmesini temenni eder, müsabakalara katılan yarışmacılarımıza başarılar dilerim."

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum