84 milyon Rabia'yla birlikte ağladı...;

84 milyon Rabia'yla birlikte ağladı...

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi: Rabia Birsen Göğercin'in hayat hikayesi herkesi ağlattı......


Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusuna kadar gelen Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık soruyu da doğru cevaplayarak büyük ödülün sahibi oldu. Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalioğlu ile arasında geçen konuşmalar sonrasında soyal medyada gündem olan Göğercin'in hayat hikayesi ağlattı.

Fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusuna kadar gelen Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık soruyu da doğru cevaplayarak büyük ödülün sahibi oldu. Doğru cevabı verdiğini görünce büyük sevinç yaşayan yarışmacı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Uzun yıllardır sevilerek izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster tarihi bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam saat 20.00'de başlayan Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soru açıldı. 'Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?' sorusunu doğru cevaplayan Göğercin, dakikalarca ayakta alkışlandı.


KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU CEVABI

Rabia Birsen Göğercin 1 Milyon TL'lik soruyu açtırdı. Açılan soru ise 'Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?' oldu.

Sorunun cevaplarında ise:

A) Ş

B) V

C)G

D)H

şıkları yer aldı. Heyecanın bir an olsun dinmediği gecede sorunun cevabı için nefesler tutuldu. Rabia Birsen Göğercin soruya b şıkkıyla cevap verdi. V harfini seçen Göğercin, doğru cevap vererek 1 Milyon TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Kim Milyoner Olmak İster'in 6. milyoneri olan Rabia Birsen Göğercin dakikalarca ayakta alkışlandı. Genç yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı.


İMİRZALİOĞLU İLE ARASINDAKİ DİYALOG HERKESİ AĞLATTI

GÖĞERCİN; "Ben baba olmadığım için anlayamam ama gördüm. Acıyı elimde değil de babamda gördüm. Babamın üzüntüsünde..."

İMİRZALİOĞLU: "Babanın üzüntüsü seni elinden daha fazla mı üzdü.?"

GÖĞERCİN; "Beni üzen şey elimin olmaması değil, çünkü her şeye alışabiliriz. Her şeyi atlatabiliriz, güzel şeyler, kötü şeyler başımıza gelebilir. Hiç önemli değil, en nihayetinde yaşıyoruz, nefes alabiliyoruz. Şükretmeliyiz. Nefes almanın kıymetini öğrenmeliyiz. Ama bazen hani sevdiklerinizin acısı nefes dahi aldıramayabiliyor."


KİM MİLYONER OLMAK İSTER RABİA KİMDİR?

Yarışmacı 24 yaşında, aslen Konyalı ancak Ankara'da yaşıyor. Bu yıl Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Yarışmacı aynı zamanda izci olduğunu da dile getirdi.

RABİA BİRSEN GÖĞERCİN KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden mezun olan genç yarışmacı, hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu belirtti. Yeminli izci olduğunu dile getiren Rabia Birsen Göğercin, geçtiğimiz yıl yaşadığı kazadan bahsetti. Babasının kasap dükkanında kolunu kıyma makinesine kaptırdığını ifade eden genç yarışmacı, "Artık daha havalı bir kolum oldu" diyerek izleyenleri güldürdü.

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum