Arama
Arama Sonuçları
8 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
8 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 8 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 8 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 8 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Erken ölümleri azaltmanın yol haritası eylülde
Cenevre’de kurulan Movement Health 2030 Vakfı’nın bugüne kadar 30 ülkede uygulamaya koyduğu sürdürülebilir sağlık sistemi için Türkiye’de çalışmalar başladı. Geçen hafta yapılan çalıştayın ardından Sağlık Bakanlığı ile birebir görüşmeler için hazırlık yapıldı. Önleyici sağlık ve erken tanı politikalarına tavsiye niteliğindeki ilk rapor, Eylül 2023’te açıklanacak.
Sadece pasaport veya kimlikle girebileceğiniz 105 vizesiz ülke
Pek çok insanın yurt dışına çıkmak ve orada farklı kültürleri tanımak hayalidir. Peki sadece pasaport veya kimlikle girebileceğiniz ülkeler neler?
‘Kastamonu iyi gidiyor’
KASİAD olarak memleketin kalkınması ve tanıtımına katkı sağlamak adına bir tarafından tutmaya çalıştıklarını ifade eden Ayhan Aslan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve “Umudun Yolu” isimli belgeselin tanıtımı için ata yurdu Kastamonu’ya geldiklerini ve iki gün boyunca Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, esnaflar ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanları ve fabrikalarını ziyaret ettiklerini gelişmelerden memnun kaldıklarını açıkladı.
Uruguay’da Türk mutfağı tanıtımı
Uruguay başkenti Montevideo’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’nin organizasyonunda Kastamonulu firma Romon Grup’un destekleriyle Türk mutfağı tanıtım günleri düzenlendi.
Tosya’da üretilen kapı, Uruguay'a pazarlanacak
Uruguay’ın başkenti Montevideo’da Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla kapılarını açacak.
Firmalarımız, Travel Turkey İzmir'e katılacak
Sektörün önde gelen temsilcilerini 15. kez bir araya getirecek olan Türkiye’nin en büyük turizm platformu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'ne Kastamonu'dan da katılım sağlanacak