Arama
Arama Sonuçları
Filenin Sultanları, adım adım Avrupa şampiyonluğuna…
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.
Filenin Sultanları, Avrupa’da galibiyetle başladı
A Milli Kadın Voleybol Takımı; CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk maçında İsveç’i 3-0 mağlup etti.
Vakıfbank, Avrupa’nın en büyüğü oldu
Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6’ncı kez Avrupa şampiyonu oldu ve Cumhuriyetin 100’üncü yılında Avrupa’nın en büyük kupasını müzesine götürdü.
Kılıçtaroğluna Destek Açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp işaret ettiği ve çağrı yaptığı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi.
Cide’den Milli takım kampına
Cide Şehit Necmi Yıldırım Ortaokulu’nda voleybol oynamaya başlayan ve hala Cide ilçesinde ikamet eden Metin Makal U17 Voleybol Kadın Milli takımı teknik kadrosunda alan antrenörü olarak yer aldı.
Acacia Taşköprüspor, TVF'yi ağırlıyor
Voleybol Kadınlar 2.Ligi’nde mücadele eden Acacia Maden Taşköprüspor’un mücadele ettiği 11’inci Grup’ta ikinci devre maçları başladı. Doğa Gençlik’in ligden çekilmesinden dolayı Acacia Maden Taşköprüspor, ikinci devrenin ilk maçını BAY geçmişti. Temsilcimiz, devrenin ikinci hafta karşılaşmasında TVF Spor Lisesi'ni konuk edecek. Karşılaşma, yarın 15.00'da başlayacak.
Araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber!
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba almak isteyenlere kötü haber geldi. Araba fiyatlarıyla ilgili görülmemiş gelişme. 200 bin liranın altında sıfır araba kalmadı. Vatandaşlar ise, en ucuz araba hangisi? en ucuz araba kaç para? sıfır en ucuz araba? araba fiyatları düşer mi? sorularının cevabını araştırıyor. İşte en ucuz sıfır arabalar ile ilgili tüm detaylar...
Taşköprüspor, TVF Spor Lisesi’ne mağlup: 3-1
Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Acacia Maden Taşköprüspor, TVF Spor Lisesi takımına 3-1'lik setlerle mağlup oldu