Filenin Sultanları, adım adım Avrupa şampiyonluğuna…;

Filenin Sultanları, adım adım Avrupa şampiyonluğuna…

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı....

Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Avrupa Şampiyonası’nda yoluna namağlup devam eden Filenin Sultanları, yarı finalde bugün İtalya ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak. Yarı finalin diğer eşleşmesinde ise Sırbistan ile Hollanda 1 Eylül Cuma günü saat 21.30’da karşı karşıya gelecek.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de oynanan mücadeleyi, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Direktörü Nilüfer Shimonsky, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, TVF Sağlık ve Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Demirkılıç ve TVF Eğitim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Selda Bereket Yücel de izledi.

Belçika’da yaşayan ve çevre ülkelerden gelen vatandaşlara millilerimize büyük destek verdi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum