Arama
Arama Sonuçları
Tosya Belediyesi’nin önündeki en büyük çıkmaz: Sokak köpekleri
Tosya ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan yerel ve ulusal basında gündem olan başıboş sokak köpeklerinin 6 yaşındaki bir çocuğa saldırması sonrasında ilçede başıboş sokak köpeği sorununun çığırından çıktığı gerçeği ortaya çıkardı.
Fenerbahçe’den büyük başarı
DÜNYA KULÜPLER SIRALAMASI'NDA İLK 30'A GİRDİ
Boş caddede bir garip kaza
Gece saatlerinde kentin en sakin olduğu saatlerde meydana gelen trafik kazasında yaralanan olmadı.
"Bu şehir hak ettiğini alacak"
Gündem Medya Haber'in konuğu olan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin açıklamasında; "Sana söz Kastamonu. Bu şehir hak ettiğini alacak. Kastamonu kendi memleketine doyan, üreten, gururlanan bir şehir olacak” dedi.
“Marketlerde sarı etiketler çoğalıyor”
Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, Tarım Kredi'ye ait Kooperatif Marketlerde 30 temel gıda ürününde yapılan indirimlerin ardından uygulamanın bazı zincir marketlerde de görülmeye başlandığını bildirdi.
'Kaçak Göçmenler', Kuzeykent Ortaokulu Spor Salonu'nda konaklayacak
Kuzeykent Ortaokulu'nda Kapalı Spor Salonu'nun 'Kaçak Göçmen Merkezi' olarak belirlenmesi; vatandaşları ve velileri endişelendirse de; yetkililer, herhangi bir güvenlik zafiyetinin olmayacağı konusunda taahhüt verdi.
‘Bu yoldan dönüş yok’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Cumhurbaşkanı olarak ülkemizde yatırımları durduracak, istihdamı azaltacak, üretimi düşürecek, ihracatı engelleyecek hiçbir adımın atılmasına izin vermeyeceğimi buradan bir kez daha ilan ediyorum. Ülkemizi asırlardır bir cendereye hapsederek yerinde saydıranlar tarihi bu defa tekerrür ettiremeyecekler. Artık bu ülke yüksek faizle parasına para katılanların cenneti olmayacak, artık bu ülke ithalat cenneti olmayacak. Artık bu ülke kendi alın teriyle elde ettiği kazancıyla başkalarının istihdamını, refahını finanse eden bir ülke olmayacak” dedi.
Belediyeden pratik çözüm
Cebrail Mahallesi Kuleli Sokak'ta bulunan ve özellikle geç saatlerde alkol kullanan vatandaşların sıkça kullandığı alan; peyzajla kapatılarak çözüme kavuşturuldu.