Arama
Arama Sonuçları
Azer Bülbül’ün hayatı film oluyor? Kim canlandıracak?
Azer Bülbül Ağıt, Zordayım, Kör Kurşun, Bana Düştü gibi şarkıları ile hafızlara kazınmıştı. Fantezi müziğinin sevilen sanatçısı Azer Bülbül, bundan 11 yıl önce aramızdan ayrılmıştı. 2012 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Sanatçıyı canlandırması için bakın hangi isimlere teklif gitti...
Şehir eşkıyalarına 20 yıl hapis talebi! İşkence, tehdit, gasp…
Zorla alıkoydukları yaşlı adamı saatlerce tekme tokat döven kişiler, o anları ise cep telefonu ile kayda aldı. Şahsı ‘kulağını keseriz’ diyerek tehdit eden kişiler hakkında 20'şer yıl hapis talebiyle dava açıldı.
Ünlülerin eski meslekleri
Ünlü isimlerin görünce çok şaşıracağınız eski meslekleri. Ünlülerin eski meslekler nedir? sorusunun cevabını sizler için sıraladık
Kuzeykent Mahallesi’nde bir şey kaybetmek çok zor!
Kuzeykent Mahallesi’nde içinde 3 bin liraya yakın paranın yanı sıra; kredi kartlarının da bulunduğu cüzdanı bulan Bayram Sütçü, Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez aracılığıyla cüzdanı sahibine teslim etti.
‘14 Mayıs’ta tabi ki milli iradeyi destekleyeceğiz’
Memur-Sen İl Divan Toplantısı, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’ın katılımıyla Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yıldız’ın yanı sıra; AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 1. Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ile yöneticileri katıldı.
UMKE bayramda da vatandaşın yanındaydı
UMKE Kurban Bayramı’nda da vatandaşın yanındaydı.
Kastamonu Üniversitesi'nde Rötarlı Nevruz Kutlaması
Kastamonu'da Nevruz Bayramı kutlamaları geçtiğimiz hafta yapılması planlanan fakat hava şartları sebebiyle bugüne ertelenen Kastamonu Üniversitesi’nde (KÜ) gerçekleştirildi.
KANDİLDE NE PİŞİRİLİR? KANDİLDE NE YAPILIR
Kandil gününe özel evde pratik yemekler ve nefis tatlılar hazırlayarak, bu mübarek günü sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Kastamonu hangi yemekleri ile tanınır ? Kastamonu’nun meşhur yemekleri
Kastamonu’ya uğrarsanız mutlaka tatmanız gereken lezzetleri sizinle paylaşacağız Kastamonu’nun meşhur yemeklerinden sizlere bahsedeceğiz Karadeniz Bölgesi'nin Batısında yer alan Kastamonu ilimiz ülkemizin birçok tarihi ve organik zenginliği taşıyan yerlerden biridir. Yaz aylarında yeşilliğin doyumsuz keyfinı çıkarabileceğiniz, kışın ise ortamı sıcacık ısıtan soba eşliğinde keyifli anlar yaşayabileceğiniz Kastamonu yemekleriyle de dillere destan oluyor. Peki Kastamonu'da ne yenir? Kastamonu ilimizin neyi meşhurdur? Gelin beraber inceleyelim...